reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Migdalove jesteś piękna, sukienka cudowna!

Melduje, ze z fasolką wszystko ok. Ma troche ponad 5mm. Serce bije 154/min czyli jak najbardxiej w normie. Ciąża mlodsza o tydzien. Lekarz powiedzial, zeby tak do konca nie sugerować zie na poczatku pomiarami, bo to sa milimetry i ciezko zmierzyc cokolwiek. Kolejna wizyta 11.05 :)

reklama

Melduje, ze z fasolką wszystko ok. Ma troche ponad 5mm. Serce bije 154/min czyli jak najbardxiej w normie. Ciąża mlodsza o tydzien. Lekarz powiedzial, zeby tak do konca nie sugerować zie na poczatku pomiarami, bo to sa milimetry i ciezko zmierzyc cokolwiek. Kolejna wizyta 11.05 :)
Super ! Gratuluje :-DKtóry to tydzień ? Bo długo mnie nie było i nie nadążam :-)

Mówiłam że to kwestia aparatu :* super że z maluszkiem wszystko ok :*

Super wiadomość :) teraz już wyluzuj i ciesz sie pieknym staneeem! :)

Wspaniala wiadomosc:) Ciesze sie ze u fasolci dobrze i prosze dbac o siebie:)

187277FA-9AB9-444B-9F6C-162E72344052.jpeg
C5F428C2-05D7-4A9C-B4A1-68CA824717C2.jpeg
Przypomniało mi się wybieranie mojej sukni ślubnej - poszłam do salonu, blisko domu, bo ja z tych co nie lubią tracić czasu na dojazdy itp. i od razu wiedziałam, że tam kupię ;)
Od razu zakomunikowałam też Pani, że interesują mnie wyłącznie lekkie suknie, bo nie będę na sobie tony materiału nosić ;p Generalnie moja świadkowa i szwagierka nie były pocieszone, bo chciały pochodzić po salonach a ja wybrałam w jednym i to pierwszą, którą przymierzylam - a w sumie mierzyłam 3 ;p
Aż sobie wspomniałam moją suknię ;) w sumie musiałabym ją w końcu sprzedać, bo tylko miejsce zajmuje ;p
@Migdalove trochę zazdroszczę wesela ;) mogłabym mieć drugie ;)

Załączniki

• C5F428C2-05D7-4A9C-B4A1-68CA824717C2.jpeg
    C5F428C2-05D7-4A9C-B4A1-68CA824717C2.jpeg
    180,3 KB · Wyświetleń: 369
  • 187277FA-9AB9-444B-9F6C-162E72344052.jpeg
    187277FA-9AB9-444B-9F6C-162E72344052.jpeg
    25,7 KB · Wyświetleń: 368
reklama
Jestem w 22 dc do @ zostało 10 dni, mam dużo białego śluzu a zwykle przed @ go nie mialam , mam nadzieje ze w tym cyklu się uda
3 mam kciuki by sie udalo:) Tez bardzo licze na ten cykl i chciala bym zostac styczniowka.
Ja dzis co prawda 19dc ale tez zaczol mi sie bialy sluz. Wogole ten cykl jakis dziwny u mnie bo zawsze w czasie owulacji mialam pelno sluzu plodnego a w tym nie widzialam go wcale.

Do góry