reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jeszce lam

Ja dzisiaj mam 14dc i termin na @ na 8 maja, dlatego zdziwiłam się tym, że wg gin owulację będę miała dzisiaj lub jutro. Myślałam, że niedziele, poniedziałek. Zobaczymy, jeszcze skoku temp. nie miałam :) Kurcze, idziemy łeb w łeb, że tak się wyrażę :)

Super, a masz jakieś foto? :)
Oby tak samo pokazaly nam sie II kreseczki [emoji2][emoji8] co do wynikow, niestety nie pomoge, nie znam sie. Ale nie martw sie dopóki nie zobaczy tego lekarz [emoji8]

reklama
@ForgetMeeNot
Ciężko tak porównywać, zaufaj lekarzowi, działajcie [emoji173] LH jest wydzielany skokowo, wiec może ten slaby test o niczym nie świadczy.
Nie miałam normalnej @ ale plemienia. Jak tak dalej pójdzie to wyląduje na monitoringu, bo każdy cykl inny ;)
@Misza95 mi ginka mówiła, ze ruch jest dobry na pękanie pęcherzyków, jak pytalam czy przy staraniach mogę dalej biegac, tylko ja sie rozleniwiłam ostatnio ;)
Jakis intensywny? Ohh mam ostatnio takiego leniaaaa [emoji2]

Jakis intensywny? Ohh mam ostatnio takiego leniaaaa [emoji2]
Nie tylko Ty :) ja w ubiegłym roku biegałam intensywnie, do tego stopnia, że nabawiłam się silnego zapalenia ścięgien i wylądowałam na rehabilitacji. W tym roku biegam dosłownie sporadycznie. W ubiegłym tygodniu tylko raz. Teraz w ogóle mi się nie chce...:) mam taki zapierdziel w pracy ostatnio, że chyba siłą nikt mnie nie wyciągnie teraz na bieganie. A jeszcze pracuję w najbliższy weekend w sobotę i niedzielę i w przyszła sobotę :( ale... potem mam tydzień luzu...juhuuuu :) już się nie mogę doczekać :)

Nie tylko Ty :) ja w ubiegłym roku biegałam intensywnie, do tego stopnia, że nabawiłam się silnego zapalenia ścięgien i wylądowałam na rehabilitacji. W tym roku biegam dosłownie sporadycznie. W ubiegłym tygodniu tylko raz. Teraz w ogóle mi się nie chce...:) mam taki zapierdziel w pracy ostatnio, że chyba siłą nikt mnie nie wyciągnie teraz na bieganie. A jeszcze pracuję w najbliższy weekend w sobotę i niedzielę i w przyszła sobotę :( ale... potem mam tydzień luzu...juhuuuu :) już się nie mogę doczekać :)
Ja ostatnio chodzilam troche na zumbe, ale nie mam bardzo czasu [emoji20] chyba kupimy z mężem rowery [emoji4]

Ja na bieganie zawsze znajdę czas, mam w domu bieżnie godz 22 i jazda (sąsiedzi mnie nienawidzą :-D
Ja ten cykl traktuje na luzie i jadę z Ewą intensywnie bo się zapuscilam.

Jeszce lam

Ja dzisiaj mam 14dc i termin na @ na 8 maja, dlatego zdziwiłam się tym, że wg gin owulację będę miała dzisiaj lub jutro. Myślałam, że niedziele, poniedziałek. Zobaczymy, jeszcze skoku temp. nie miałam :) Kurcze, idziemy łeb w łeb, że tak się wyrażę :)

Super, a masz jakieś foto? :)
Mam!
Tutaj jestem bez biustonosza dlatego ten biust taki trochę w dole jest. :)
IMG_20180419_164257.jpg

Załączniki

• IMG_20180419_164257.jpg
    IMG_20180419_164257.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 544
reklama
Do góry