reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jeszce lam

Ja dzisiaj mam 14dc i termin na @ na 8 maja, dlatego zdziwiłam się tym, że wg gin owulację będę miała dzisiaj lub jutro. Myślałam, że niedziele, poniedziałek. Zobaczymy, jeszcze skoku temp. nie miałam :) Kurcze, idziemy łeb w łeb, że tak się wyrażę :)

Super, a masz jakieś foto? :)
Oby tak samo pokazaly nam sie II kreseczki [emoji2][emoji8] co do wynikow, niestety nie pomoge, nie znam sie. Ale nie martw sie dopóki nie zobaczy tego lekarz [emoji8]

reklama
@ForgetMeeNot
Ciężko tak porównywać, zaufaj lekarzowi, działajcie [emoji173] LH jest wydzielany skokowo, wiec może ten slaby test o niczym nie świadczy.
Nie miałam normalnej @ ale plemienia. Jak tak dalej pójdzie to wyląduje na monitoringu, bo każdy cykl inny ;)
@Misza95 mi ginka mówiła, ze ruch jest dobry na pękanie pęcherzyków, jak pytalam czy przy staraniach mogę dalej biegac, tylko ja sie rozleniwiłam ostatnio ;)
Jakis intensywny? Ohh mam ostatnio takiego leniaaaa [emoji2]

Jakis intensywny? Ohh mam ostatnio takiego leniaaaa [emoji2]
Nie tylko Ty :) ja w ubiegłym roku biegałam intensywnie, do tego stopnia, że nabawiłam się silnego zapalenia ścięgien i wylądowałam na rehabilitacji. W tym roku biegam dosłownie sporadycznie. W ubiegłym tygodniu tylko raz. Teraz w ogóle mi się nie chce...:) mam taki zapierdziel w pracy ostatnio, że chyba siłą nikt mnie nie wyciągnie teraz na bieganie. A jeszcze pracuję w najbliższy weekend w sobotę i niedzielę i w przyszła sobotę :( ale... potem mam tydzień luzu...juhuuuu :) już się nie mogę doczekać :)

Nie tylko Ty :) ja w ubiegłym roku biegałam intensywnie, do tego stopnia, że nabawiłam się silnego zapalenia ścięgien i wylądowałam na rehabilitacji. W tym roku biegam dosłownie sporadycznie. W ubiegłym tygodniu tylko raz. Teraz w ogóle mi się nie chce...:) mam taki zapierdziel w pracy ostatnio, że chyba siłą nikt mnie nie wyciągnie teraz na bieganie. A jeszcze pracuję w najbliższy weekend w sobotę i niedzielę i w przyszła sobotę :( ale... potem mam tydzień luzu...juhuuuu :) już się nie mogę doczekać :)
Ja ostatnio chodzilam troche na zumbe, ale nie mam bardzo czasu [emoji20] chyba kupimy z mężem rowery [emoji4]

Ja na bieganie zawsze znajdę czas, mam w domu bieżnie godz 22 i jazda (sąsiedzi mnie nienawidzą :-D
Ja ten cykl traktuje na luzie i jadę z Ewą intensywnie bo się zapuscilam.

Jeszce lam

Ja dzisiaj mam 14dc i termin na @ na 8 maja, dlatego zdziwiłam się tym, że wg gin owulację będę miała dzisiaj lub jutro. Myślałam, że niedziele, poniedziałek. Zobaczymy, jeszcze skoku temp. nie miałam :) Kurcze, idziemy łeb w łeb, że tak się wyrażę :)

Super, a masz jakieś foto? :)
Mam!
Tutaj jestem bez biustonosza dlatego ten biust taki trochę w dole jest. :)
IMG_20180419_164257.jpg

Załączniki

• IMG_20180419_164257.jpg
    IMG_20180419_164257.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 539
reklama
Do góry