Na szczęście nasz lekarz to też endokrynolog więc jutro wszystko Ci wyjaśni. Będzie dobrze! Trzymaj się i daj znać po wizycie, bo myślami jestem z Tobą!Dziewczyny. Mam wyniki. W dwóch pozycjach świeci mi się na czerwono. Zobacz załącznik 848677
Oby to były TE objawy, trzymam kciuki!Dzis mam 19dc i znow te same bole co wczoraj,takie okresowe i od wczoraj mam wrazenie ze zapalenie pecherza sie przypaleta:/
Podziwiam... Ja dobiegne do autobusu i dysze jak staruszka. Ogólnie to mam kondycję całkiem, całkiem. Uwielbiam chodzić po górach, prace mam 9h dziennie na nogach z ciągłym kucaniem i schylaniem się, więc siłownia mi praktycznie nie potrzebna ale biegać nie cierpię, kiedyś nawet próbowałam, ale po tygodniu odpuściłamJa na bieganie zawsze znajdę czas, mam w domu bieżnie godz 22 i jazda (sąsiedzi mnie nienawidzą
Ja ten cykl traktuje na luzie i jadę z Ewą intensywnie bo się zapuscilam.
Śliczna sukienka, śliczna Ty! Będziesz piękna panna młodaMam!
Tutaj jestem bez biustonosza dlatego ten biust taki trochę w dole jest. Zobacz załącznik 848721
Trzymam kciuki! Ja też mam taką nadzieję, że ten cykl jest mój, ale od wczoraj mam jakieś myśli, że nic z tego...Jestem w 22 dc do @ zostało 10 dni, mam dużo białego śluzu a zwykle przed @ go nie mialam , mam nadzieje ze w tym cyklu się uda
Kamień z serca! Chociaż czułam, że wszystko będzie ok Rosnijcie zdrowo!@Migdalove jesteś piękna, sukienka cudowna!
Melduje, ze z fasolką wszystko ok. Ma troche ponad 5mm. Serce bije 154/min czyli jak najbardxiej w normie. Ciąża mlodsza o tydzien. Lekarz powiedzial, zeby tak do konca nie sugerować zie na poczatku pomiarami, bo to sa milimetry i ciezko zmierzyc cokolwiek. Kolejna wizyta 11.05