reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny. Mam wyniki. W dwóch pozycjach świeci mi się na czerwono. :( Zobacz załącznik 848677
Na szczęście nasz lekarz to też endokrynolog więc jutro wszystko Ci wyjaśni. Będzie dobrze! Trzymaj się i daj znać po wizycie, bo myślami jestem z Tobą!

Dzis mam 19dc i znow te same bole co wczoraj,takie okresowe i od wczoraj mam wrazenie ze zapalenie pecherza sie przypaleta:/
Oby to były TE objawy, trzymam kciuki!

Ja na bieganie zawsze znajdę czas, mam w domu bieżnie godz 22 i jazda (sąsiedzi mnie nienawidzą :-D
Ja ten cykl traktuje na luzie i jadę z Ewą intensywnie bo się zapuscilam.
Podziwiam... Ja dobiegne do autobusu i dysze jak staruszka. Ogólnie to mam kondycję całkiem, całkiem. Uwielbiam chodzić po górach, prace mam 9h dziennie na nogach z ciągłym kucaniem i schylaniem się, więc siłownia mi praktycznie nie potrzebna ;) ale biegać nie cierpię, kiedyś nawet próbowałam, ale po tygodniu odpuściłam;):p

Mam!
Tutaj jestem bez biustonosza dlatego ten biust taki trochę w dole jest. :) Zobacz załącznik 848721
Śliczna sukienka, śliczna Ty! Będziesz piękna panna młoda :)

Jestem w 22 dc do @ zostało 10 dni, mam dużo białego śluzu a zwykle przed @ go nie mialam , mam nadzieje ze w tym cyklu się uda
Trzymam kciuki! Ja też mam taką nadzieję, że ten cykl jest mój, ale od wczoraj mam jakieś myśli, że nic z tego...

@Migdalove jesteś piękna, sukienka cudowna!

Melduje, ze z fasolką wszystko ok. Ma troche ponad 5mm. Serce bije 154/min czyli jak najbardxiej w normie. Ciąża mlodsza o tydzien. Lekarz powiedzial, zeby tak do konca nie sugerować zie na poczatku pomiarami, bo to sa milimetry i ciezko zmierzyc cokolwiek. Kolejna wizyta 11.05 :)
Kamień z serca! Chociaż czułam, że wszystko będzie ok:) Rosnijcie zdrowo!

reklama
To ja też zamelduje, że moje szczęście ma 4mm i pikające serduszko :)
Jak narazie wszystko super i oby tak dalej!
A @Dagaa11 to taka nasza forumowa panikara :p
Ale @Dagaa11 tym razem wytrwamy razem do tego 11 tego bez żadnych stresów nie? Będę cię pilnować :p

Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i śle nowe fluidki prosto po badaniu ;) ~~~~~~

@Migdalove sukienka prześliczna i będziesz cudnie wyglądała :)

Ale @Dagaa11 tym razem wytrwamy razem do tego 11 tego bez żadnych stresów nie? Będę cię pilnować :p

Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i śle nowe fluidki prosto po badaniu ;) ~~~~~~

Wow!!! Super!!! Mega się cieszę!!! Niech to szczęście rośnie zdrowo! :tak:

Uhh wiem ze trzeba czasu ale myslalam ze sie z tym uporałam ale przeryczałam pół wieczoru :-(

Nie moge pogodzic sie z tą stratą. Chciałabym się cieszyć tą ciążą. Nawet miesiąc nie było mi dane :-( jeszcze to ze na poczatku byl przyrost bety o 120% w 48h i wszystko było super i tak nagle się pozmieniało. Znajduję ciągle winę w sobie, że to ja coś źle zrobiłam, że to przeze mnie. Że mogłam coś zaradzić a nawet nie poczułam że coś jest nie tak :-(

3 mam kciuki by sie udalo:) Tez bardzo licze na ten cykl i chciala bym zostac styczniowka.
Ja dzis co prawda 19dc ale tez zaczol mi sie bialy sluz. Wogole ten cykl jakis dziwny u mnie bo zawsze w czasie owulacji mialam pelno sluzu plodnego a w tym nie widzialam go wcale.
Z tym śluzem miałam dokładnie tak samo, dziwne, oby to było to i nam się udało! :)

Na szczęście nasz lekarz to też endokrynolog więc jutro wszystko Ci wyjaśni. Będzie dobrze! Trzymaj się i daj znać po wizycie, bo myślami jestem z Tobą!

Oby to były TE objawy, trzymam kciuki!

Podziwiam... Ja dobiegne do autobusu i dysze jak staruszka. Ogólnie to mam kondycję całkiem, całkiem. Uwielbiam chodzić po górach, prace mam 9h dziennie na nogach z ciągłym kucaniem i schylaniem się, więc siłownia mi praktycznie nie potrzebna ;) ale biegać nie cierpię, kiedyś nawet próbowałam, ale po tygodniu odpuściłam;):p

Śliczna sukienka, śliczna Ty! Będziesz piękna panna młoda :)

Trzymam kciuki! Ja też mam taką nadzieję, że ten cykl jest mój, ale od wczoraj mam jakieś myśli, że nic z tego...

Kamień z serca! Chociaż czułam, że wszystko będzie ok:) Rosnijcie zdrowo!
Trzymam kciuki również za Ciebie! :)

Uhh wiem ze trzeba czasu ale myslalam ze sie z tym uporałam ale przeryczałam pół wieczoru :-(

Nie moge pogodzic sie z tą stratą. Chciałabym się cieszyć tą ciążą. Nawet miesiąc nie było mi dane :-( jeszcze to ze na poczatku byl przyrost bety o 120% w 48h i wszystko było super i tak nagle się pozmieniało. Znajduję ciągle winę w sobie, że to ja coś źle zrobiłam, że to przeze mnie. Że mogłam coś zaradzić a nawet nie poczułam że coś jest nie tak :-(
Nie wiem co czujesz, ale jestem pewna , że nie długo nacieszysz się ciąża i po 9 miesiącach maleństwem! Przytulam mocno i wspieram! :tak:

Super gratuluję, nudnej ciąży! :)

Kochana to nie Twoja wina. Maleństwo najwidoczniej było za słabe :(

reklama
A @Dagaa11 to taka nasza forumowa panikara [emoji14]
Ale @Dagaa11 tym razem wytrwamy razem do tego 11 tego bez żadnych stresów nie? Będę cię pilnować [emoji14]

Haha no teraz to już na serio luzuje [emoji14] panikowac bede dopiero kilka dni przed 11 maja pewnie :D ale damy rade, kto jak nie my? :)

Aga... To nie twoja wina..wiesz ja po poronieniu we wrzesniu tlumaczylan sobie, ze tal musialo byc, bo inaczej dzieciątko byloby chore. Mam w rodzinie dziecko z dzieciecym porazeniem mozgowym. Juz w zasadzie nie dziecko, bo w t roku skonczy 27 lat, ale.wierz mi jej mama, a moja ciocia ma bardzo ciezkie zycie... zresztą ona sama też... Aga, natura.widocznie wiedziała, co miała zrobić. Dla Ciebie to ogromny cios, ale zobaczysz ze z dnia na dzien bedzie Ci łatwiej. Niedlugo bedziesz miala kolejna szanse na ciaze i szczesliwe zakonczenie. Trzymaj sie, pamietaj, ze czas leczy rany.

Do góry