reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
W ciąży nie jestem, w terminie @ robiłam betę: ujemna, teraz dla pewności test i tez negatyw, ale na pewno nie zaszkodzi podziałać ;)
Az sprawdziłam w aplikacji, ok 44 dc jakby liczyć od ostatniej normalej @ ale 14 dc od plemienia, które przyszło w terminie @ i nawet mi apka pokazuje owu niedługo!
To moze po prostu bardzo skąpa @ mialas? A teraz czas na owu w nowym cyklu! [emoji4] trzymam kciuki [emoji8]
Ja juz po wizycie, pęcherzyk w prawym jajniku 19mm! Mam przyjsc w poniedzialek lub wtorek sprawdzic czy pękł [emoji4] ale się cieszę! [emoji2] tylko endo trochę slabe, nie powiedzial mi ile ale mówił ze mogloby byc lepsze. Co polecacie oprócz czerwonego wina? [emoji8]

To moze po prostu bardzo skąpa @ mialas? A teraz czas na owu w nowym cyklu! [emoji4] trzymam kciuki [emoji8]
Ja juz po wizycie, pęcherzyk w prawym jajniku 19mm! Mam przyjsc w poniedzialek lub wtorek sprawdzic czy pękł [emoji4] ale się cieszę! [emoji2] tylko endo trochę slabe, nie powiedzial mi ile ale mówił ze mogloby byc lepsze. Co polecacie oprócz czerwonego wina? [emoji8]

migdały i wino, a na pęknięcie pęcherzyka słyszałam o ciepłej kąpieli ale to pewnie taki mit internetowy ;-D

Oczywiscie,ze dam znac. Staram sie myslec optymistycznie. Wizyta na 16.50 :)
Czekamy w takim razie na wieści :) :)

A u mnie po dupku branym na wywołanie @ takie oto kwiatki:
Zobacz załącznik 848569[/QUOTE]
Hmmmm... ciekawe. A miałaś @ bo się jakoś pogubiłam i gdzieś mi umknęło

A ja już po badaniach. Po południu wyniki a jutro rano wizyta u gina.
Kurcze zastanawia mnie jedna rzecz. Po wczorajszym usg wg lekarza dzis lub jutro powinnam mieć owulację. A dzisiejszy test owu firmy apteo pokazuje mi taki wynik: czyli chyba negatywny??
IMG_2763.JPG
czytałam, że ta kreska powinna być takiego samego koloru lub ciemniejsza, tak zresztą jest na instrukcji, ale czytałam i przeglądałam galerię testów owu i te testy firmy apteo jakoś mizernie wychodzą..wcześniej mega blade były te kreski. Dla porównania poniżej testy różnych firm z tego samego dnia . Ten zielony to ten Apteo
5d8b4b3ddb3a4ddf135fc7a65c694161.jpg

co myślicie?

Załączniki

• IMG_2763.JPG
    IMG_2763.JPG
    1,1 MB · Wyświetleń: 132
  • 5d8b4b3ddb3a4ddf135fc7a65c694161.jpg
    5d8b4b3ddb3a4ddf135fc7a65c694161.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 136
  • IMG_2763.JPG
    IMG_2763.JPG
    1,1 MB · Wyświetleń: 95

To jesteśmy na tym samym etapie można powiedzieć, mój pęcherzyk wczoraj miał 18 mm a endometrium 10,68 mm. nie znam się na prawidłowej grubości ale gin stwierdził. że ładne :)
trzymam kciuki w takim razie za owocną końcówkę :)

reklama
Czekamy w takim razie na wieści :) :)

A u mnie po dupku branym na wywołanie @ takie oto kwiatki:
Zobacz załącznik 848569
Hmmmm... ciekawe. A miałaś @ bo się jakoś pogubiłam i gdzieś mi umknęło

A ja już po badaniach. Po południu wyniki a jutro rano wizyta u gina.
Kurcze zastanawia mnie jedna rzecz. Po wczorajszym usg wg lekarza dzis lub jutro powinnam mieć owulację. A dzisiejszy test owu firmy apteo pokazuje mi taki wynik: czyli chyba negatywny??
Zobacz załącznik 848590
czytałam, że ta kreska powinna być takiego samego koloru lub ciemniejsza, tak zresztą jest na instrukcji, ale czytałam i przeglądałam galerię testów owu i te testy firmy apteo jakoś mizernie wychodzą..wcześniej mega blade były te kreski. Dla porównania poniżej testy różnych firm z tego samego dnia . Ten zielony to ten Apteo
Zobacz załącznik 848591

co myślicie?[/QUOTE]
Jeśli dziś możesz mieć owulkę to jest już po skoku LH i testy takie mogą wychodzić. Najciemniejsza kreska jest od 24h do 48 przed owulacją podobno. Ale co organizm to organizm.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry