Kasienka3b
Fanka BB :)
Widze! Gratulacje cicheHej! Hej! Zrobiłam kolejny test... Dziś też bladzioch Ale widzę go wyraźniej niż wczoraj... we wtorek pójdę na bete.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widze! Gratulacje cicheHej! Hej! Zrobiłam kolejny test... Dziś też bladzioch Ale widzę go wyraźniej niż wczoraj... we wtorek pójdę na bete.
Czas lagodzi bol. Wiec jak troche oswoisz sie z myslami i strata to wroc do nas:*MatiMar gratuluję.
Ja jednak muszę pożegnać się na stałe, bardzo bolą mnie pozytywne testy. Może to głupie ale okropnie ciężko mi poradzić sobie ze stratą. Dziewczyny powodzenia udanych ciąż i by każdej się udało.
Ja wracam po woli do poprzedniego życia i szykuje się na motor . Wszystko żeby nie myśleć. ..
Hej! Hej! Zrobiłam kolejny test... Dziś też bladzioch Ale widzę go wyraźniej niż wczoraj... we wtorek pójdę na bete.