reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A ja dzisiaj rano znalazłam test o czułości 25 i stwierdziłam sikne sobie a co...:rofl: bo stwierdziłam że w tym cyklu nie testuje to co ma się zmarnować. No i oczywiście biel bieli bielą pogania,no bo to 8-9 dpo, Zapomniałam wyrzucić zostawiłam w łazience i znalazłam teraz i co malutka jaśniutka kreseczka. Tak się spłakałam, że być może nigdy tej krechy już nie zobaczę..eehh straszne uczucie:no:
Głupia ja..
Za to poczułam się ciążowo na kolację wjechał talerz kiszonych ogórkow i korniszonów z chili serek żółty popity sokiem z ogórków.
Nażarłam się na noc, będą mi się baby śnić! Brawo Ja!!!
Nie czaje może. To ta kreska druga po jakimś czasie ci się pokazała? Cieszymy się prawda?

@Migdalove poki nie ma @ jest nadzieja. Mi z córka test wyszedł po równych 23 dniach od zagnieżdżenia. I to jeszcze taki słaby cień tej kreski.

@Misza95 bardzo mi przykro!

Cześć dziewczyny! Czy u Was dzisiaj tez tak ponuro? Jastrzębie dzisiaj pogoda nie powala.
Po 9 urywam się na chwile z pracy zrobić betę, jutro nie będę miała czasu. Mam mega stresa. W ogóle jakoś dzisiaj czuje, ze to nie to i beta będzie 0,1 i dupa blada. Ale przynajmniej będę wiedziała ze trzeba szukać ginekologa.

U mnie dzisiaj słonecznie, jeszcze nie wiem czy ciepło bo nie wychodze z łóżka [emoji57]
@Stonkabiedronka dziękuję, teraz trzymam kciuki za Ciebie. [emoji4]
Dziewczyny czy któraś zna się na mierzeniu temperatury? Kiedy nastepuje spadek zapowiadajacy okres? Dzien przed czy w trakcie? U mnie temperatura ciagle wysoko, w sumie pewnie przez to ze jestem chora, choć nie goraczkuje.

Gratuluję II Kresek. Ładny wysyp :)
Mnie i męża taka angina dopadła że święta były na lekach. Dobrze że synka ominęło.
Więc starania w tym cyklu odpuscilismy. Ale kolejny ruszamy z kopyta :-p

Wrocław słoneczny Ale zimnawy.
Ale weekend zapowiadają ładny.
Pije kawę w pracy i ładuje się by się obudzić
Miłego dnia

Nie czaje może. To ta kreska druga po jakimś czasie ci się pokazała? Cieszymy się prawda?

@Migdalove poki nie ma @ jest nadzieja. Mi z córka test wyszedł po równych 23 dniach od zagnieżdżenia. I to jeszcze taki słaby cień tej kreski.

Cześć dziewczyny! Czy u Was dzisiaj tez tak ponuro? Jastrzębie dzisiaj pogoda nie powala.
Po 9 urywam się na chwile z pracy zrobić betę, jutro nie będę miała czasu. Mam mega stresa. W ogóle jakoś dzisiaj czuje, ze to nie to i beta będzie 0,1 i dupa blada. Ale przynajmniej będę wiedziała ze trzeba szukać ginekologa.

Kochana znalazłam test wieczorem :-) nie liczy się.
Trzymam mocno kciuki za Ciebie!!

Witam dziewczyny, gratuluję wszystkim kresek:) Rzadko zaglądam bo na razie odpuściliśmy starania na 2 cykle, czekam niecierpliwie na czerwiec. No chyba że przez to odpuszczenie przypadkiem się uda tym razem;) Póki co 2 tygodnie temu zostałam ciocią:D i jakoś łatwiej mi czekać skupiając się na razie na tym nowym maleństwie w rodzinie[emoji7]

U mnie dzisiaj słonecznie, jeszcze nie wiem czy ciepło bo nie wychodze z łóżka [emoji57]
@Stonkabiedronka dziękuję, teraz trzymam kciuki za Ciebie. [emoji4]
Dziewczyny czy któraś zna się na mierzeniu temperatury? Kiedy nastepuje spadek zapowiadajacy okres? Dzien przed czy w trakcie? U mnie temperatura ciagle wysoko, w sumie pewnie przez to ze jestem chora, choć nie goraczkuje.

U mnie temp. spada dzień przed albo rano w dzień @. Tzn zawsze zanim przyjdzie.

Hej czytalam ze wiele lasek znalazly tez testy po paru godzinach z dwuma krechami i byly w ciazy a moze jestes zrob dzis znowu....

Ja pamiętam jakby to było dzisiaj. Zrobiłam rano test (już któryś z kolei od miesiąca opóźnienia @) był negatywny, za dwa dni kolejny, innej firmy i też negatywny, w końcu wkurzyłam się i poszłam na krew - beta tego samego dnia 1049... Nie wiem co to była za anomalia... Aczkolwiek czuję już, że dostanę dzisiaj @. Gazy są, bóle brzucha też.

2018-08-31-003-005.jpg

hej możecie mi zmienić w tabelce 11 cs :(( nastepna @ 28.04 a już myslalam ze cos będzie choć nienastawialam się na to zastanawiam się czy już calkiem nie odpuscic kurcze już niewiem co może być nietak niby wszystko ok a jednak nie już 11 cykl staran a tak naprawdę od 4 lat się niezabezpieczamy i do tej pory nic

reklama
Do góry