reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Misza95 przykro mi
@Migdalove....póki nie ma @ jest nadzieja. Ja to po tej pierwszej bladej kresce a kolejnych negatywnych testach a prze beta przeczytałam chyba wszystkie możliwe fora i oponie k wiarygodności sikańców i o tym jak to długo potrafią nic nie pokazywać... jak wiadomo nadzieje umiera ostatnia. Ja tez jestem realistka i to chyba skrajna ale dopóki nie masz @ lub wyniku z krwi jeszcze bym nie przesadzała.... także trzymam kciuki dalej
@EklerkaDaria, @Dagaa11 gratuluje laski [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji123][emoji123] . Chyba możecie zakładać wątek grudniówek bo to chyba będzie jeszcze ten rok, prawda? [emoji846]
@Totois30 gratuluje [emoji846]

A ja jutro chyba zacznę nowy cykl, jestem na 99% pewna....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję @Tutois30 i @daga11, zwlekałam z gratulacjami po prostu z zazdrości. Byłam dzisiaj u szwagierki i jej półtoratygodniowej córci. Jest cudna, taka malutka kruszynka. Dałam maleństwu kocyk szydełkowy z kwiatuszkami, tylko zdjęcia zapomniałam zrobić. Dane mi było potrzymać szkraba. Tak mi dziwnie było, dziwnie ale miło.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny, jesteście kochane [emoji8] w każdej sytuacji znajdzie sie jakis plus, przynajmniej wiem ze aromek działa [emoji4] w tym cyklu jeszcze bardziej przykladam się do mierzenia temperatury, monitoring i staranka na 100% [emoji2]

Super przyrost. Ja znowu sie zaczynam martwic, ze moj jest za wysoki. Moze bhc w ogole przyrost za wysoki? [emoji14] Ciesze sie, ze wszystko dobrze :* twraz odpoczywaj :)Juz sie umowilam na 17.04 :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Daga nie jest za wysoki ;) ja potrafiłam mieć przyrost nawet o 300 % [emoji14]

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

<0,2 [emoji15] niby sie spodziewalam a jednak smutno
Przykro mi bardzo... :( i mocno przytulam...
@Misza95 przykro mi
@Migdalove....póki nie ma @ jest nadzieja. Ja to po tej pierwszej bladej kresce a kolejnych negatywnych testach a prze beta przeczytałam chyba wszystkie możliwe fora i oponie k wiarygodności sikańców i o tym jak to długo potrafią nic nie pokazywać... jak wiadomo nadzieje umiera ostatnia. Ja tez jestem realistka i to chyba skrajna ale dopóki nie masz @ lub wyniku z krwi jeszcze bym nie przesadzała.... także trzymam kciuki dalej
@EklerkaDaria, @Dagaa11 gratuluje laski [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji123][emoji123] . Chyba możecie zakładać wątek grudniówek bo to chyba będzie jeszcze ten rok, prawda? [emoji846]
@Totois30 gratuluje [emoji846]

A ja jutro chyba zacznę nowy cykl, jestem na 99% pewna....

Dziekuje kochana. Jeszcze łapiemy się na ten rok. Będziemy zamykać 2018 ;)
Trzymam kciuki ✊✊✊ Żeby nie przylazła.
Gratuluję @Tutois30 i @daga11, zwlekałam z gratulacjami po prostu z zazdrości. Byłam dzisiaj u szwagierki i jej półtoratygodniowej córci. Jest cudna, taka malutka kruszynka. Dałam maleństwu kocyk szydełkowy z kwiatuszkami, tylko zdjęcia zapomniałam zrobić. Dane mi było potrzymać szkraba. Tak mi dziwnie było, dziwnie ale miło.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, żeby ta maleńka istotka cię zaraziła!

Dziewczyny gratuluje pieknych wyników bety.testujacym zycze dwoch kreseczek a tym co w tym cyklu sie nie udalo zycze aby nastepny cykl byl wasz✊✊.Dzis mialam ciezki dzien 3z rzedu.mdlosci od rana do nocy.caly czas.jutro jade na koncert do Gdanska (bilet kupiony rok temu) nie wiem jak wytrzymam z mdłosciami i sennoscia..i oby wymioty sie nie zaczely a one u mnie w kazdej ciazy sa standartem az do porodu.wszytrzymam wszystko dla maleństwa.

Przykro mi bardzo... :( i mocno przytulam...

Dziekuje kochana. Jeszcze łapiemy się na ten rok. Będziemy zamykać 2018 ;)
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] Żeby nie przylazła.

Trzymam kciuki, żeby ta maleńka istotka cię zaraziła!

Dziękuje @eklerka za wiarę i optymizm ale wynik bety z wtorki raczej mówi sam za siebie, poza tym mimo, ze temp. dalej wysoka jak w fazie lutealnej to już zaczęło się u mnie takie brązowe ni to plamienie, ni to niewiadomo co ... od jakiegos roku to mam i gin na wizycie powiedziała mi, ze w moim wieku ( jej.... jak to brzmi w ogóle [emoji846], no ale...) to jest związane z jakimś spadkiem progesteronowym. Jak sobie to analizowałam to faktycznie jak skończyłam 32 lata to się trochę pozmieniało...a za miesiąc już 34. Czasem mam wrażenie, ze trochę przespałam niektóre kwestie ale niestety czasem życie tak się układa, ze jak się na nie spojrzy z perspektywy czasu to dostrzega się więcej plusów niż minusów...
W każdym bądź razie gratuluje Wam dziewczyny po raz kolejny [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Rany, ale macie extra.... [emoji1348][emoji1348][emoji1348]

reklama
Super przyrost. Ja znowu sie zaczynam martwic, ze moj jest za wysoki. Moze bhc w ogole przyrost za wysoki? [emoji14] Ciesze sie, ze wszystko dobrze :* twraz odpoczywaj :)Juz sie umowilam na 17.04 :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe moze kiedys sie spotkamy w poczekalni u doktorka:p

Do góry