Klarnecik28
Aktywna w BB
Następnym razem się uda! Powodzenia<0,2 [emoji15] niby sie spodziewalam a jednak smutno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Następnym razem się uda! Powodzenia<0,2 [emoji15] niby sie spodziewalam a jednak smutno
Ja tez tak mam... moj narzeczony mowi ze zamiast sie przedstawiac imieniem i nazwiskiem powinnam mowic "glodna jestem " [emoji23]Mam dokładnie to samo [emoji23] mój mąż ma mnie dosyć bo ciągle tylko "zjadlabym cos" [emoji23]
Daga nie jest za wysoki ja potrafiłam mieć przyrost nawet o 300 % [emoji14]Super przyrost. Ja znowu sie zaczynam martwic, ze moj jest za wysoki. Moze bhc w ogole przyrost za wysoki? [emoji14] Ciesze sie, ze wszystko dobrze :* twraz odpoczywaj Juz sie umowilam na 17.04
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi bardzo... i mocno przytulam...<0,2 [emoji15] niby sie spodziewalam a jednak smutno
Dziekuje kochana. Jeszcze łapiemy się na ten rok. Będziemy zamykać 2018@Misza95 przykro mi
@Migdalove....póki nie ma @ jest nadzieja. Ja to po tej pierwszej bladej kresce a kolejnych negatywnych testach a prze beta przeczytałam chyba wszystkie możliwe fora i oponie k wiarygodności sikańców i o tym jak to długo potrafią nic nie pokazywać... jak wiadomo nadzieje umiera ostatnia. Ja tez jestem realistka i to chyba skrajna ale dopóki nie masz @ lub wyniku z krwi jeszcze bym nie przesadzała.... także trzymam kciuki dalej
@EklerkaDaria, @Dagaa11 gratuluje laski [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji123][emoji123] . Chyba możecie zakładać wątek grudniówek bo to chyba będzie jeszcze ten rok, prawda? [emoji846]
@Totois30 gratuluje [emoji846]
A ja jutro chyba zacznę nowy cykl, jestem na 99% pewna....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, żeby ta maleńka istotka cię zaraziła!Gratuluję @Tutois30 i @daga11, zwlekałam z gratulacjami po prostu z zazdrości. Byłam dzisiaj u szwagierki i jej półtoratygodniowej córci. Jest cudna, taka malutka kruszynka. Dałam maleństwu kocyk szydełkowy z kwiatuszkami, tylko zdjęcia zapomniałam zrobić. Dane mi było potrzymać szkraba. Tak mi dziwnie było, dziwnie ale miło.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi bardzo... i mocno przytulam...
Dziekuje kochana. Jeszcze łapiemy się na ten rok. Będziemy zamykać 2018
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] Żeby nie przylazła.
Trzymam kciuki, żeby ta maleńka istotka cię zaraziła!
Hehe moze kiedys sie spotkamy w poczekalni u doktorkaSuper przyrost. Ja znowu sie zaczynam martwic, ze moj jest za wysoki. Moze bhc w ogole przyrost za wysoki? [emoji14] Ciesze sie, ze wszystko dobrze :* twraz odpoczywaj Juz sie umowilam na 17.04
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom