reklama
Stonkabiedronka
Aktywna w BB
Nie czaje może. To ta kreska druga po jakimś czasie ci się pokazała? Cieszymy się prawda?A ja dzisiaj rano znalazłam test o czułości 25 i stwierdziłam sikne sobie a co... bo stwierdziłam że w tym cyklu nie testuje to co ma się zmarnować. No i oczywiście biel bieli bielą pogania,no bo to 8-9 dpo, Zapomniałam wyrzucić zostawiłam w łazience i znalazłam teraz i co malutka jaśniutka kreseczka. Tak się spłakałam, że być może nigdy tej krechy już nie zobaczę..eehh straszne uczucie
Głupia ja..
Za to poczułam się ciążowo na kolację wjechał talerz kiszonych ogórkow i korniszonów z chili serek żółty popity sokiem z ogórków.
Nażarłam się na noc, będą mi się baby śnić! Brawo Ja!!!
@Migdalove poki nie ma @ jest nadzieja. Mi z córka test wyszedł po równych 23 dniach od zagnieżdżenia. I to jeszcze taki słaby cień tej kreski.
@Misza95 bardzo mi przykro!
Cześć dziewczyny! Czy u Was dzisiaj tez tak ponuro? Jastrzębie dzisiaj pogoda nie powala.
Po 9 urywam się na chwile z pracy zrobić betę, jutro nie będę miała czasu. Mam mega stresa. W ogóle jakoś dzisiaj czuje, ze to nie to i beta będzie 0,1 i dupa blada. Ale przynajmniej będę wiedziała ze trzeba szukać ginekologa.
Misza95
Moderator
U mnie dzisiaj słonecznie, jeszcze nie wiem czy ciepło bo nie wychodze z łóżka [emoji57]
@Stonkabiedronka dziękuję, teraz trzymam kciuki za Ciebie. [emoji4]
Dziewczyny czy któraś zna się na mierzeniu temperatury? Kiedy nastepuje spadek zapowiadajacy okres? Dzien przed czy w trakcie? U mnie temperatura ciagle wysoko, w sumie pewnie przez to ze jestem chora, choć nie goraczkuje.
Dziewczyny czy któraś zna się na mierzeniu temperatury? Kiedy nastepuje spadek zapowiadajacy okres? Dzien przed czy w trakcie? U mnie temperatura ciagle wysoko, w sumie pewnie przez to ze jestem chora, choć nie goraczkuje.
Betii35
Fanka BB :)
Gratuluję II Kresek. Ładny wysyp
Mnie i męża taka angina dopadła że święta były na lekach. Dobrze że synka ominęło.
Więc starania w tym cyklu odpuscilismy. Ale kolejny ruszamy z kopyta
Wrocław słoneczny Ale zimnawy.
Ale weekend zapowiadają ładny.
Pije kawę w pracy i ładuje się by się obudzić
Miłego dnia
Mnie i męża taka angina dopadła że święta były na lekach. Dobrze że synka ominęło.
Więc starania w tym cyklu odpuscilismy. Ale kolejny ruszamy z kopyta
Wrocław słoneczny Ale zimnawy.
Ale weekend zapowiadają ładny.
Pije kawę w pracy i ładuje się by się obudzić
Miłego dnia
Ilma
Nie czaje może. To ta kreska druga po jakimś czasie ci się pokazała? Cieszymy się prawda?
@Migdalove poki nie ma @ jest nadzieja. Mi z córka test wyszedł po równych 23 dniach od zagnieżdżenia. I to jeszcze taki słaby cień tej kreski.
Cześć dziewczyny! Czy u Was dzisiaj tez tak ponuro? Jastrzębie dzisiaj pogoda nie powala.
Po 9 urywam się na chwile z pracy zrobić betę, jutro nie będę miała czasu. Mam mega stresa. W ogóle jakoś dzisiaj czuje, ze to nie to i beta będzie 0,1 i dupa blada. Ale przynajmniej będę wiedziała ze trzeba szukać ginekologa.
Kochana znalazłam test wieczorem :-) nie liczy się.
Trzymam mocno kciuki za Ciebie!!
Witam dziewczyny, gratuluję wszystkim kresek Rzadko zaglądam bo na razie odpuściliśmy starania na 2 cykle, czekam niecierpliwie na czerwiec. No chyba że przez to odpuszczenie przypadkiem się uda tym razem Póki co 2 tygodnie temu zostałam ciocią i jakoś łatwiej mi czekać skupiając się na razie na tym nowym maleństwie w rodzinie[emoji7]
U mnie temp. spada dzień przed albo rano w dzień @. Tzn zawsze zanim przyjdzie.
U mnie dzisiaj słonecznie, jeszcze nie wiem czy ciepło bo nie wychodze z łóżka [emoji57]
U mnie temp. spada dzień przed albo rano w dzień @. Tzn zawsze zanim przyjdzie.
1
174974
Gość
Ja pamiętam jakby to było dzisiaj. Zrobiłam rano test (już któryś z kolei od miesiąca opóźnienia @) był negatywny, za dwa dni kolejny, innej firmy i też negatywny, w końcu wkurzyłam się i poszłam na krew - beta tego samego dnia 1049... Nie wiem co to była za anomalia... Aczkolwiek czuję już, że dostanę dzisiaj @. Gazy są, bóle brzucha też.Nie czaje może. To ta kreska druga po jakimś czasie ci się pokazała? Cieszymy się prawda?
Baffi26
hej możecie mi zmienić w tabelce 11 cs ( nastepna @ 28.04 a już myslalam ze cos będzie choć nienastawialam się na to zastanawiam się czy już calkiem nie odpuscic kurcze już niewiem co może być nietak niby wszystko ok a jednak nie już 11 cykl staran a tak naprawdę od 4 lat się niezabezpieczamy i do tej pory nic
reklama
Ilma
Hej czytalam ze wiele lasek znalazly tez testy po paru godzinach z dwuma krechami i byly w ciazy a moze jestes zrob dzis znowu....
Kochana za wcześniej u mnie 9dpo i 9 dni do @ :-)