reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziękuję z całego serca! Było ciezko ale dość już łez wylałam. Też trzymam za Ciebie!
Nawet nie wyobrażam sobie jakim trzeba być ch**em żeby zrobić coś takiego swojej kobiecie i to w takim momencie. A potem nagle się obudzi i dotrze do niego co zmarnował, tylko już będzie trochę za późno na refleksje... eh Ci faceci, czasem mnie totalnie rozbraja ich podejście do życia.
Duży siły kochana Ci życzę :* skup się teraz na Twojej najważniejszej miłości czyli dziecku, a reszta jakoś z czasem sama się ułoży.
No a skoro byłaś na prenatalnych to pewnie masz i zdjęcia ;) pochwal nam się tu szybko swoją kruszyną :)

Słuchajcie dziewczynki czy wysoki poziom testosteronu u męża może wpływać na płodność? Zrobiliśmy dziś badania prolaktyne ma w normie ale testosteron poza skala :/

Nawet nie wyobrażam sobie jakim trzeba być ch**em żeby zrobić coś takiego swojej kobiecie i to w takim momencie. A potem nagle się obudzi i dotrze do niego co zmarnował, tylko już będzie trochę za późno na refleksje... eh Ci faceci, czasem mnie totalnie rozbraja ich podejście do życia.
Duży siły kochana Ci życzę :* skup się teraz na Twojej najważniejszej miłości czyli dziecku, a reszta jakoś z czasem sama się ułoży.
No a skoro byłaś na prenatalnych to pewnie masz i zdjęcia ;) pochwal nam się tu szybko swoją kruszyną :)
Też tego co zrobił nie rozumiem. Nie jestem w stanie nawet próbować zrozumieć. Kawał chu i tyle! Już się nie mogę doczekać aż urodze i przytulę swojej małe szczęście [emoji7] Dziękuję za Twoje słowa dają mi ogromną motywację do dalszego działania i zapomnienia o tym dupku .. Już wysyłam zdjęcia maleństwa [emoji3590][emoji3590]
IMG_20190423_075024.jpeg
IMG_20190423_075041.jpeg

Jeju dziewczyny. Dostałam lek na symulację mam brać przez 5 dni (wczoraj był pierwszy) i jak mnie w nocy ból jajnika złapał to myślałam że umrę! Dramat [emoji20] jeśli w tym cyklu się nie uda to badamy chłopaka

reklama
Do góry