Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może umów się do niego na wizytę lub skonsultuj to z innym ginekologiem.Mam takie uczucie jakbym miała mocno nasączonego tampona i miałby mi zaraz wyjść , nigdy tak nie miałam, a mój lekarz nie odbiera telefonów
Jutro po pracy będę się dosłownie wpraszać między pacjentki. Już taki mam mętlik w głowie, jak nigdy. A jutro pewnie będzie rozczarowanie, jak zawszeMoże umów się do niego na wizytę lub skonsultuj to z innym ginekologiem.
U mnie melony prawie wszystkie wyszły a arbuz żaden.Melony i arbuzy rosną Zobacz załącznik 965528
Jeszcze mam drugą część i też powychodziły. Czytałam że jak im zimno to nie będą rosłyU mnie melony prawie wszystkie wyszły a arbuz żaden.
To spróbuj się nie nastawiac aż tak. Wiem że łatwo mi się mówi tym bardziej że ja też się co raz bardziej nastawiam. Tule Cię mocno i daj znać jutro co tam się u Ciebie swieci[emoji847][emoji847]Jutro po pracy będę się dosłownie wpraszać między pacjentki. Już taki mam mętlik w głowie, jak nigdy. A jutro pewnie będzie rozczarowanie, jak zawsze
Kurcze ale u mnie ciepło, przy oknie stoją to mają cieplutko... Do ziemi w ogrodzie w tamtym roku od razu były siane i wyszły. Załamię się.Jeszcze mam drugą część i też powychodziły. Czytałam że jak im zimno to nie będą rosły
Chciałabym się nie nastawiać, ale o dziwo nawet mój mąż się nastawia , uciekam spać, bo jednak czekanie jest męcząceTo spróbuj się nie nastawiac aż tak. Wiem że łatwo mi się mówi tym bardziej że ja też się co raz bardziej nastawiam. Tule Cię mocno i daj znać jutro co tam się u Ciebie swieci[emoji847][emoji847]