Dżasta1111
Fanka BB :)
Kup ten o czułości 10Ja dzisiaj jednak kupię testy, chyba nawet jeden dzisiaj zrobię.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kup ten o czułości 10Ja dzisiaj jednak kupię testy, chyba nawet jeden dzisiaj zrobię.
No wiadomo. 25 mIU to bym użyła dopiero grubo po terminie @. Jak dzisiaj wyjdzie negatyw to się nie zdziwie ale może akurat będzie miłe zaskoczenie. ;PKup ten o czułości 10
Po południu oczywiście, że może wyjść negatyw, ale ja 3-4 dni przed terminem @ miałam bladziocha z popołudniowego siku, także wszystko jest możliwe trzymam mocno kciuki i dawaj od razu znać ❤No wiadomo. 25 mIU to bym użyła dopiero grubo po terminie @. Jak dzisiaj wyjdzie negatyw to się nie zdziwie ale może akurat będzie miłe zaskoczenie. ;P
Ja ci powiem, że nie wiem czemu ale mój organizm przed @ umie udawać ciąże... to jest chore.. często mnie mdli, wszystko mi śmierdzi, a @ przychodzi.Dzisiaj rano kotu dawałam jeść i ta karma tak mi śmierdziała, musiałam okno otworzyć. Mąż do tego zrobił kawę, te zapachy się zmieszały myślałam, że na szerokość otworzę to okno. A potem jeszcze mama weszła wyperfumowana to już prawie przepięknego pawia z siebie bym wypuściła. Taka wrażliwa na zapachy się zrobiłam, albo to forma PMS'u albo coś jest na rzeczy.
Testuj, albo zrób beteJa jestem po terminie @ i jutro jak nadal nie będzie to robię test strumieniowy o czułości 10 zobaczymy czy już coś pokaże. Jutro 6 dzień spóźnienia okresu z pierwszej apki
aaaa rozumiem No to trzymam kciuki za testJutro będę testować. W DE nie mam możliwości zrobienia bety prywatnie. Tu muszę mieć skierowanie A do gin nie dostanę się z minuty na minutę. Tym bardziej że mój gin jest 17km od mojego miejsca zamieszkania.
3mam kciuki Kochana❤ Wszystko będzie dobrze ❤
Trzymamy kciuki [emoji3526]
Ooo kurcze to już oby wszystko gładko poszło kochana
Aaa nie mogę sie Gosiu doczekacJa dzisiaj jednak kupię testy, chyba nawet jeden dzisiaj zrobię.