reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dzisiaj rano kotu dawałam jeść i ta karma tak mi śmierdziała, musiałam okno otworzyć. Mąż do tego zrobił kawę, te zapachy się zmieszały myślałam, że na szerokość otworzę to okno. A potem jeszcze mama weszła wyperfumowana to już prawie przepięknego pawia z siebie bym wypuściła. :D Taka wrażliwa na zapachy się zrobiłam, albo to forma PMS'u albo coś jest na rzeczy. :D

Ja jestem po terminie @ i jutro jak nadal nie będzie to robię test strumieniowy o czułości 10 zobaczymy czy już coś pokaże. Jutro 6 dzień spóźnienia okresu z pierwszej apki

No wiadomo. :) 25 mIU to bym użyła dopiero grubo po terminie @. :D Jak dzisiaj wyjdzie negatyw to się nie zdziwie ale może akurat będzie miłe zaskoczenie. ;P
Po południu oczywiście, że może wyjść negatyw, ale ja 3-4 dni przed terminem @ miałam bladziocha z popołudniowego siku, także wszystko jest możliwe :D trzymam mocno kciuki i dawaj od razu znać ❤

Dzisiaj rano kotu dawałam jeść i ta karma tak mi śmierdziała, musiałam okno otworzyć. Mąż do tego zrobił kawę, te zapachy się zmieszały myślałam, że na szerokość otworzę to okno. A potem jeszcze mama weszła wyperfumowana to już prawie przepięknego pawia z siebie bym wypuściła. :D Taka wrażliwa na zapachy się zrobiłam, albo to forma PMS'u albo coś jest na rzeczy. :D
Ja ci powiem, że nie wiem czemu ale mój organizm przed @ umie udawać ciąże... to jest chore.. często mnie mdli, wszystko mi śmierdzi, a @ przychodzi.
Trzymam kciuki za testy!

Jutro będę testować. W DE nie mam możliwości zrobienia bety prywatnie. Tu muszę mieć skierowanie A do gin nie dostanę się z minuty na minutę. Tym bardziej że mój gin jest 17km od mojego miejsca zamieszkania.

reklama
3mam kciuki Kochana❤ Wszystko będzie dobrze ❤
Trzymamy kciuki [emoji3526]
Ooo kurcze to już :o:D oby wszystko gładko poszło kochana

Dziewczynki jeszcze nie urodzilam. Wczoraj wieczorem ustaly skurcze a rozwarcie doszlo tylko do 2 cm.
Dzis mi dali odpocząć po tym wszystkim choc co jakis czas boli mnie brzuch i widze nadal plamienie.
Jak samo nie ruszy jutro znów będą mi cos dawac. Az sie boje.. Bo wtorek byl bardzo trudny i czesc srody także.

Ja dzisiaj jednak kupię testy, chyba nawet jeden dzisiaj zrobię. :D
Aaa nie mogę sie Gosiu doczekac :)

Do góry