L
Lad
Gość
Zobaczymy jak będzie jutro i pojutrze. Już dzisiaj mam ochotę zrobić test ale dobrze wiem, że to jeszcze za wcześnie...Jeszcze się utrzymuje więc trzymam kciuki [emoji110][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy jak będzie jutro i pojutrze. Już dzisiaj mam ochotę zrobić test ale dobrze wiem, że to jeszcze za wcześnie...Jeszcze się utrzymuje więc trzymam kciuki [emoji110][emoji173]
Ja w poniedziałek znów do lekarza, mam nadzieję że wszystko będzie jak być powinnoZobaczymy jak będzie jutro i pojutrze. Już dzisiaj mam ochotę zrobić test ale dobrze wiem, że to jeszcze za wcześnie...
Oby! Trzymam kciuki! ♥Ja w poniedziałek znów do lekarza, mam nadzieję że wszystko będzie jak być powinno
Oby! Trzymam kciuki! [emoji813]
Na symulacje jest sporo różnych leków, widziałam na grupie jak dziewczyny się pytają o skutki itp.Tyle dobrze że na 14:30 to nie będę cały dzień jak tykajaca bomba [emoji23] i zobaczymy co ten lek zrobi bo słyszałam tylko o clo na stymulacje a dostałam coś innego więc mam uczucia mieszane trochę
Nie poddawaj się jeszcze. Temp się utrzymuje i wszystko jeszcze jest możliwe.
Na symulacje jest sporo różnych leków, widziałam na grupie jak dziewczyny się pytają o skutki itp.