Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Jestem 4dpo więc nie powinna (teoretycznie) przyjść tak wcześnie. Niemniej jest dzisiaj 37dc u mnie więc nie zdziwię się, jakby faza lutealna przy tak późnej owulacji byłaby króciutka.Hej i jak dostałaś @?
Chyba coś z tego będzie,Wykres u mnie na tą chwilę wygląda tak, aż jestem w szoku, że tak ładnie rośnie temperatura.
Zobacz załącznik 964853
Jeszcze może nie doszło do zagniezdzenia. implantacja zarodka odbywa się 6-12 dnia po owulacji, dzisiaj jest piąty dzień po owulacji. Więc najlepiej odczekać po owulacji te 10 dni co najmniej żeby zrobić test, a najlepiej 14. równie dobrze mogło nie dojść do zapłodnienia, tylko faza lutealna jeszcze trwa a jak wcześniej wspomniałam najmniej powinna trwać 10 dni inaczej jest za krótka i przez to może zaplodniona komórka się nie zagniezdzcic. Cóż zobaczymy co z tego będzie.No to według wykresu możliwa jest ciaza. No nic musisz czekać. A robiłaś test ciążowy?