reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja nie testowałam. Czekam jeszcze do wtorku rana. Jak nie będzie miesiączki to zatestuje w środę z samego rana. Test ciążowy już czeka. Jeszcze się zastanawiam nad tym żeby zatestowac dopiero w sobotę jeśli miesiączka nie przyjdzie wtedy będzie 7 dni jak się spóźnia

reklama
Mnie nie boli nic mi nic nie dolega ale miesiączki też brak ale dopiero dzisiaj 1 dzień spóźnienia. Ile się tobie już spóźnia?

Mi też w grudniu miesiączka się spóźniła 7 dni i przyszła na 7 dzień. Dlatego chce poczekać z testowaniem. Mi już się 6 cykl z rzędu spóźnia między 4-7 dni. Nie wiem z jakiego powodu. Zawsze jak mi się spóźniala @ to jeden cykl i potem wracała do normy na parę miesięcy i znowu się spóźniła kilka dni. A teraz od grudnia aż do teraz się spóźnia w każdym cyklu. Nigdy tak nie miałam.

Ja powinnam dostać dziś @ chyba że licząc że się ostatnio spóźnila 3 dni to za jakieś 3 dni.. Ale z owulacji wynika że dziś. Piersi mnie bolą jeszcze. Jeszcze się łudze że może coś.. Eh..

No ja jednak z testowaniem poczekam do przyszłej niedzieli do rana. Jeśli nie będzie miesiączki to zatestuje. Najdłużej mi się @ spóźniła 7 dni w grudniu to było pierwszy raz takie duże opóźnienie. W poprzednim cyklu spóźniła mi się 4 dni więc zobaczę może dostanę w środę miesiączke to będzie 34 dc. Z tego co mi wiadomo to TSH I Prolaktyne mam w normie więc to nie jest powód opóźnienia się @ przez 6 cykli z rzędu.

reklama
Do góry