reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A tak poza tym... to co u Was dziewczyny? Czy któraś ujrzała || kreseczki od sylwestra? @Ann89, @Alexa1905 jak u Was? Jestem bardzo ciekawa czy wszystko dobrze ❤️
U mnie w pon pojawiły się dwie kreski i podwyższona beta, ale wczoraj niestety już spadła. Jestem na dupku, jutro biorę dwie ostatnie tabletki i czekam na okres, no i z niecierpliwością na kolejny cykl starań ☺️ a co u Ciebie?

reklama
Ja dzis cierpie... Od 11 boli mnie glowa... Przespalam troszke dnia ale mimo to bol dalej jest. Wzielam apap i nic.. To chyba ciśnienie jutro ma być jeszcze niższe.. Buu zapomnialam odebrać wyniki na toxoplazmoze xD ciekawe czy zdaze w dniu wizyty bo w labo jedna kolejka dla tych co ida na badania i odbierają wyniki ale poprosze czy mnie ktos pusci w kolejce jak ja tylko chce wynik i uciekam.
Po pierwsze wchodzisz tylko po wynik, a po drugie w ciąży to choćby się walilo i paliło to masz pierwszeństwo ❤️

Dziękuję że pytasz :) na ostatnim USG byłam 31.12.2018 i był Mały Wilkolud- całe 2.37 cm szczęścia ❤ biorę leki, insulina już na poziomie 14j. ale Pani Diabetolog zadowolona z moich wyników. Czyje się różnie- ostatnie 2 dni gorzej. Jestem ospala, ciagle mnie mdli...

A co słychać u Ciebie? :)
To bardzo się ciesze❤️ Trzymam kciukaski za Ciebie ❤️✊ I oczywiście inne dziewczyny
A u mnie po staremu, czekam ma @... za 2 dni powinnam dostać. Przyznam się, szczerze ze odpuściłam sobie starania... nie myśle o tym przez ostatni czas, nie robię testów...

To bardzo się ciesze❤️ Trzymam kciukaski za Ciebie ❤️✊ I oczywiście inne dziewczyny
A u mnie po staremu, czekam ma @... za 2 dni powinnam dostać. Przyznam się, szczerze ze odpuściłam sobie starania... nie myśle o tym przez ostatni czas, nie robię testów...

No to może nie przyjdzie? ;) fajnie, ze odpuściłas, bo może teraz zalapie :)

Nie no, przed chwilą zrobiłam test owu i totalny negatyw z tylko jedną krechą więc jeśli były dwie grube krechy to gdzieś między 10dc a 13 dc bądź to były te mało wyraźne z wczoraj rana i przedwczoraj
Dobrze że regularnie działacie to może udało się trafić [emoji106] Może spróbuj z temp? Ja mierzę też i zdecydowanie miałam owu wtedy kiedy pokazał test [emoji4]
Po pierwsze wchodzisz tylko po wynik, a po drugie w ciąży to choćby się walilo i paliło to masz pierwszeństwo [emoji3590]
Dziewczyny błagam bazując na mojej historii, wpychajcie się bez kolejki na badania i po wyniki i w ogóle unikajcie chorych ludzi najbardziej jak się da.

Ejj no w ciąży jak najbardziej masz prawo bez kolejki wchodzić. :)
A tutaj właśnie na temat ustępowania miejsc kobietom w ciąży wypowiada się ginekolog :
Link do: ”na mieście” - @mamaginekolog
W życiu troszkę inaczej funkcjonują przywileje. Ludzie uważają ze jak juz doszlam do sklepu to mam sile stac w kolejce bo gdyby inaczej nie przyszlabym nawet do sklepu. Ale sa tez tacy co są uprzejmi i potrafią okazać serce.

Dobrze że regularnie działacie to może udało się trafić [emoji106] Może spróbuj z temp? Ja mierzę też i zdecydowanie miałam owu wtedy kiedy pokazał test [emoji4]Dziewczyny błagam bazując na mojej historii, wpychajcie się bez kolejki na badania i po wyniki i w ogóle unikajcie chorych ludzi najbardziej jak się da.
Mierzę, mierzę. Niestety w ustach i teraz już w trakcie cyklu nie chcę zmieniać i mieszać sobie. U mnie w tym cyklu taka mało czytelna ta temperatura.

Załączniki

• Screenshot_20190111-222635.png
    Screenshot_20190111-222635.png
    79,1 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry