reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A tak poza tym... to co u Was dziewczyny? Czy któraś ujrzała || kreseczki od sylwestra? @Ann89, @Alexa1905 jak u Was? Jestem bardzo ciekawa czy wszystko dobrze ❤️
U mnie w pon pojawiły się dwie kreski i podwyższona beta, ale wczoraj niestety już spadła. Jestem na dupku, jutro biorę dwie ostatnie tabletki i czekam na okres, no i z niecierpliwością na kolejny cykl starań ☺️ a co u Ciebie?

reklama
Ja dzis cierpie... Od 11 boli mnie glowa... Przespalam troszke dnia ale mimo to bol dalej jest. Wzielam apap i nic.. To chyba ciśnienie jutro ma być jeszcze niższe.. Buu zapomnialam odebrać wyniki na toxoplazmoze xD ciekawe czy zdaze w dniu wizyty bo w labo jedna kolejka dla tych co ida na badania i odbierają wyniki ale poprosze czy mnie ktos pusci w kolejce jak ja tylko chce wynik i uciekam.
Po pierwsze wchodzisz tylko po wynik, a po drugie w ciąży to choćby się walilo i paliło to masz pierwszeństwo ❤️

Dziękuję że pytasz :) na ostatnim USG byłam 31.12.2018 i był Mały Wilkolud- całe 2.37 cm szczęścia ❤ biorę leki, insulina już na poziomie 14j. ale Pani Diabetolog zadowolona z moich wyników. Czyje się różnie- ostatnie 2 dni gorzej. Jestem ospala, ciagle mnie mdli...

A co słychać u Ciebie? :)
To bardzo się ciesze❤️ Trzymam kciukaski za Ciebie ❤️✊ I oczywiście inne dziewczyny
A u mnie po staremu, czekam ma @... za 2 dni powinnam dostać. Przyznam się, szczerze ze odpuściłam sobie starania... nie myśle o tym przez ostatni czas, nie robię testów...

To bardzo się ciesze❤️ Trzymam kciukaski za Ciebie ❤️✊ I oczywiście inne dziewczyny
A u mnie po staremu, czekam ma @... za 2 dni powinnam dostać. Przyznam się, szczerze ze odpuściłam sobie starania... nie myśle o tym przez ostatni czas, nie robię testów...

No to może nie przyjdzie? ;) fajnie, ze odpuściłas, bo może teraz zalapie :)

Nie no, przed chwilą zrobiłam test owu i totalny negatyw z tylko jedną krechą więc jeśli były dwie grube krechy to gdzieś między 10dc a 13 dc bądź to były te mało wyraźne z wczoraj rana i przedwczoraj
Dobrze że regularnie działacie to może udało się trafić [emoji106] Może spróbuj z temp? Ja mierzę też i zdecydowanie miałam owu wtedy kiedy pokazał test [emoji4]
Po pierwsze wchodzisz tylko po wynik, a po drugie w ciąży to choćby się walilo i paliło to masz pierwszeństwo [emoji3590]
Dziewczyny błagam bazując na mojej historii, wpychajcie się bez kolejki na badania i po wyniki i w ogóle unikajcie chorych ludzi najbardziej jak się da.

Ejj no w ciąży jak najbardziej masz prawo bez kolejki wchodzić. :)
A tutaj właśnie na temat ustępowania miejsc kobietom w ciąży wypowiada się ginekolog :
Link do: ”na mieście” - @mamaginekolog
W życiu troszkę inaczej funkcjonują przywileje. Ludzie uważają ze jak juz doszlam do sklepu to mam sile stac w kolejce bo gdyby inaczej nie przyszlabym nawet do sklepu. Ale sa tez tacy co są uprzejmi i potrafią okazać serce.

Dobrze że regularnie działacie to może udało się trafić [emoji106] Może spróbuj z temp? Ja mierzę też i zdecydowanie miałam owu wtedy kiedy pokazał test [emoji4]Dziewczyny błagam bazując na mojej historii, wpychajcie się bez kolejki na badania i po wyniki i w ogóle unikajcie chorych ludzi najbardziej jak się da.
Mierzę, mierzę. Niestety w ustach i teraz już w trakcie cyklu nie chcę zmieniać i mieszać sobie. U mnie w tym cyklu taka mało czytelna ta temperatura.

Załączniki

• Screenshot_20190111-222635.png
    Screenshot_20190111-222635.png
    79,1 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry