@PatPatPat @raz_dwa_trzy Dziekuje. Ale nie wiem czemu nie wierze w to. I boje sie ze bedzie tak jak za pierwszym razem ze ciaza byla a pozniej nie. Kiedy trzeba isc na wizyte? to moja pierwsza ciaza. I oczywiscie zaczeam sie stresowac bo zaczelam analizowac co robilam po owulucaji. Wiec bylam na weselu gdzie nie szczedzilam alkoholu. I wczoraj wypilam pół piwa bo jak zaczal bolec brzuch to juz myslalam ze na miesiaczke. ehh
reklama
Wiec tak to 3 cykl starania. W pierwsyz cyklu byla ciaza biochemiczna. W 2 zupelnie nic. W tym niby test pokazuje ze jest ok ale nie ciesze sie dopoki nie pojde do lekarza. Wyjechalismy w tym cyklu na wakacje. Specjalnie tak ustawilam wakacje zebym miala tam owulacje. NIe chcialam sie stresowac praca. Chociaz brzuch bolala jak na okres. Dzisiaj w nocy o 6 sie obudzilam i czulam dziwny bol takie rozciaanie w brzuchu to nie byl bol jak na miesiaczke wiec dlatego polecialam po test. Ciesze sie bardzo ale nie wiem czemu nie w pelni. Ze nie umiem uwierzyc.Ale krechy [emoji7][emoji7][emoji7] ja nie mialam nawet az takich z porannego moczu w 30dc [emoji1]
Gratulacje [emoji8] który cykl ?
Nie przejmuj się, że pilaś jakiś czas temu bo dzidzia jeszcze nie jest z Tobą połączona [emoji4] leć w poniedziałek zrobić betę i się nie stresuj@PatPatPat @raz_dwa_trzy Dziekuje. Ale nie wiem czemu nie wierze w to. I boje sie ze bedzie tak jak za pierwszym razem ze ciaza byla a pozniej nie. Kiedy trzeba isc na wizyte? to moja pierwsza ciaza. I oczywiscie zaczeam sie stresowac bo zaczelam analizowac co robilam po owulucaji. Wiec bylam na weselu gdzie nie szczedzilam alkoholu. I wczoraj wypilam pół piwa bo jak zaczal bolec brzuch to juz myslalam ze na miesiaczke. ehh
OK zrobie jak mowicie. Ale wlasnie co do tych kresek. To ez mi sie wydaje dziwne ze w 25 dniu cyklu takie wyszly ale ja mam cyl 26 dniowy. Jeszcze mam dwa testy. Zrobie jutro z porannego moczu.Nie przejmuj się, że pilaś jakiś czas temu bo dzidzia jeszcze nie jest z Tobą połączona [emoji4] leć w poniedziałek zrobić betę i się nie stresuj
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Tym ze wypilas nic sie nie martw [emoji6] ja dzien przed testem pilam winko bo tez bylam pewna ze @ przyjdzie [emoji6]@PatPatPat @raz_dwa_trzy Dziekuje. Ale nie wiem czemu nie wierze w to. I boje sie ze bedzie tak jak za pierwszym razem ze ciaza byla a pozniej nie. Kiedy trzeba isc na wizyte? to moja pierwsza ciaza. I oczywiscie zaczeam sie stresowac bo zaczelam analizowac co robilam po owulucaji. Wiec bylam na weselu gdzie nie szczedzilam alkoholu. I wczoraj wypilam pół piwa bo jak zaczal bolec brzuch to juz myslalam ze na miesiaczke. ehh
Mozesz isc w poniedziałek na bete [emoji6] do lekarza jesli wszystko jest ok yo najlepiej 6/7tc bo wczesniej nie za wiele zobaczysz [emoji6]
A wiesz kiedy mialas owulacje ? [emoji6] pewnie byla wcześnie i stada takie krechy [emoji6]OK zrobie jak mowicie. Ale wlasnie co do tych kresek. To ez mi sie wydaje dziwne ze w 25 dniu cyklu takie wyszly ale ja mam cyl 26 dniowy. Jeszcze mam dwa testy. Zrobie jutro z porannego moczu.
Malaga00
Ja kochana nie wiedziałam o ciąży i na początku ciąży zaliczyłam wesele, imprezę, urodziny dziadków. I wszystko było w porządku, beta rosła w siłę, na każdym USG wszystko jest dobrze. Znam tyle dziewczyn co nie wiedziały a piły, czy to nawet w swoje urodziny a potem zrobiły testy i pozytywny. I wszystko było dobrze. Nawet czytałam mameginekolog, w książkach i wpływ miałoby na dzidzie gdybyś piła świadomie całą ciążę.@PatPatPat @raz_dwa_trzy Dziekuje. Ale nie wiem czemu nie wierze w to. I boje sie ze bedzie tak jak za pierwszym razem ze ciaza byla a pozniej nie. Kiedy trzeba isc na wizyte? to moja pierwsza ciaza. I oczywiscie zaczeam sie stresowac bo zaczelam analizowac co robilam po owulucaji. Wiec bylam na weselu gdzie nie szczedzilam alkoholu. I wczoraj wypilam pół piwa bo jak zaczal bolec brzuch to juz myslalam ze na miesiaczke. ehh
Oddalam W tym cyklu mezowi moj kalendarzyk. Powiedzialam ze nie chce wiedziec. Zeby on zadbal o to zebysmy sie kochali w te dni. Ale teraz mogla sprawdzic kalendarzyk na spokojnie. Wedlug kalendarzyka owulacja byla 14.10 ale nie mierzylam temperatura i nie sprawdzalam testami owulacyjnymi. wiec 2 tygodnie temu. Zaczelam sie teraz martwic ze w tym dniu az takie kresych. Zeby sie nie okazalo ze cos jest nie tak. Ze beta np. bardzo wysoka.Tym ze wypilas nic sie nie martw [emoji6] ja dzien przed testem pilam winko bo tez bylam pewna ze @ przyjdzie [emoji6]
Mozesz isc w poniedziałek na bete [emoji6] do lekarza jesli wszystko jest ok yo najlepiej 6/7tc bo wczesniej nie za wiele zobaczysz [emoji6]A wiesz kiedy mialas owulacje ? [emoji6] pewnie byla wcześnie i stada takie krechy [emoji6]
Malaga00
Moja ciocia starała się kilkanaście lat dobrych i już odpuściła a była na wakacjach i też wypiła. Wróciła z wakacji zrobiła test i pozytywny i też się bała. Ale wszystko było naprawdę dobrze. Jest naprawdę różnica między świadomym piciem w ciąży paleniem kiedy już się wie o dzidzi a kiedy naprawdę nie mamy pojęcia. Ja nie wiedziałam, że zaszłam, nie miałam objawów takich praktycznie. Jedynie @ się spóźniała ale też nie wiedziałam kiedy mam termin bo miałam dwa wcześniejsze cykle tak rozregulowane i w 40 dc dopiero się dowiedziałam o ciąży
Kaamilaaa
Sam kalendarzyk to wiesz...[emoji6] owu mogla byc wcześniej [emoji6] ja bym sie na twoim miejscu nie martwila tymi kreskami [emoji6] sa super takie jak powinny byc [emoji6] beta tez lepiej zeby byla wysoka niz niska [emoji6]Oddalam W tym cyklu mezowi moj kalendarzyk. Powiedzialam ze nie chce wiedziec. Zeby on zadbal o to zebysmy sie kochali w te dni. Ale teraz mogla sprawdzic kalendarzyk na spokojnie. Wedlug kalendarzyka owulacja byla 14.10 ale nie mierzylam temperatura i nie sprawdzalam testami owulacyjnymi. wiec 2 tygodnie temu. Zaczelam sie teraz martwic ze w tym dniu az takie kresych. Zeby sie nie okazalo ze cos jest nie tak. Ze beta np. bardzo wysoka.
Moja kolezanka chyba w 28dc miala grubsze krechy niz ty i tego samego dna beta wynosila ponad 11 tysięcy i wszystko było i jest super [emoji6]
reklama
Kasia zaczynasz mieć objawy identyczne jak moje... Na kilka dni przed planowaną miesiączką bolał mnie tak samo mocno brzuch, że myślałam że to @ a tu nic... I jak już wiesz zobaczyłam w terminie planowanej @ dwie śliczne kreski [emoji4] wierzę że historia lubi się powtarzać [emoji4] 3mam kciuki!U mnie dzis 24dc. Obudzilam sie z takim bolem brzucha i plecow ze bylam pewna ze @ przyszla. Juz bym chciala by bylo po terminie spodziewanej @ by wiedziec na czym stoje.
@Fleur86 a ja wciaz 3 mam kciuki by @ nie przyszla[emoji110][emoji110]