Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Faaajny [emoji7] dzidzia rośnie w siłę będziesz się czymś smarować lub już to robisz? Bo ja ambitnie zakupiłam olejek dla ciężarnych po 2 dniach od pozytywnego testu i użyłam raz do tej pory [emoji23]To możliwe, żeby z dnia na dzień wybiło brzuszek? [emoji23] ja 3/4 dnia mam takie wzdęcia... To jest mój poranny
W ogóle od kilku dni jem kilogramami musztardę [emoji23] Zobacz załącznik 911183
[emoji9] Rośnie rośnie kluska [emoji23] tak ja już dłuższy czas się smaruje ale nie systematycznie. Mam z palmersa na rozstępy. Ja dopiero zaczęłam używać cokolwiek chyba po 11 tygodniu [emoji23] Ale już mi wychodzą na piersiach rozstępy [emoji17]Faaajny [emoji7] dzidzia rośnie w siłę będziesz się czymś smarować lub już to robisz? Bo ja ambitnie zakupiłam olejek dla ciężarnych po 2 dniach od pozytywnego testu i użyłam raz do tej pory [emoji23]
Gratulacje!Ok. Mozliwe ze teraz mi sie uda. Jesli nie przepraszam za spam. Moj dziciejszy test
No odpowiedź jest jedna takie kreski to nie cienie, to Krechy! gratulujęOk. Mozliwe ze teraz mi sie uda. Jesli nie przepraszam za spam. Moj dziciejszy test
Krecha jak nic gratuluję! Na kiedy by Ci termin wypada?Ok. Mozliwe ze teraz mi sie uda. Jesli nie przepraszam za spam. Moj dziciejszy test
Ale krechy [emoji7][emoji7][emoji7] ja nie mialam nawet az takich z porannego moczu w 30dc [emoji1]Ok. Mozliwe ze teraz mi sie uda. Jesli nie przepraszam za spam. Moj dziciejszy test