To już nie ma żadnych wątpliwości. Ciaza jak nic. GratulacjeOk. Mozliwe ze teraz mi sie uda. Jesli nie przepraszam za spam. Moj dziciejszy test
To teraz czekamy na jutrzejsze 2 kreseczki u @Kasienka3b
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już nie ma żadnych wątpliwości. Ciaza jak nic. GratulacjeOk. Mozliwe ze teraz mi sie uda. Jesli nie przepraszam za spam. Moj dziciejszy test
Ok. Mozliwe ze teraz mi sie uda. Jesli nie przepraszam za spam. Moj dziciejszy test
Ojejku ;( bardzo mi przykro - Trudne są to przeżycia, ale musisz być silnaBetii35 dzięki że o mnie pomyślałaś jest mi bardzo miło. Część wam wszystkim co u mnie moje szczęście nie trwało długo bo straciłam moja fasoleczke nie umiem sie do teraz pozbierać takiego stresa miałam jak szłam na USG zobaczyłam jak serduszko biło z radości płakałam A po tygodniu mocny ból w udach brzuchu krwawienie i po wszystkim ech dziewczyny nawet nie chce mi się o tym pisać .
Piękny brzusioTo możliwe, żeby z dnia na dzień wybiło brzuszek? [emoji23] ja 3/4 dnia mam takie wzdęcia... To jest mój poranny
W ogóle od kilku dni jem kilogramami musztardę [emoji23] Zobacz załącznik 911183
No krechy jak byk Cudownie gratulacje !Ok. Mozliwe ze teraz mi sie uda. Jesli nie przepraszam za spam. Moj dziciejszy test
Dzieki !uspokoilam sie troche. musze siSam kalendarzyk to wiesz...owu mogla byc wcześniejja bym sie na twoim miejscu nie martwila tymi kreskamisa super takie jak powinny bycbeta tez lepiej zeby byla wysoka niz niska
Moja kolezanka chyba w 28dc miala grubsze krechy niz ty i tego samego dna beta wynosila ponad 11 tysięcy i wszystko było i jest super
Dziekuje:*Grarulacje
Ja bede 3mala kciukasy za Ciebie KochanaZ tego co czytałam to raczej po tych poronieniach gdzie wszystko oczyściło się naturalnie jest większe ryzyko, większa szansa na zajście w cyklu tym po poronieniu. Na nic nie liczę, bo jednak po tym co się dowiedziałam od lekarza, lepiej jakbym w ciąża zaszła po tych 3 miesiącach po poronieniu.
JaZe tak zapytam kto jeszcze został ze staraczek oprócz mnie, @Fleur86 i @Migdalove ? Bo jest nas tyle ze już nie ogarniam