reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Niby tak, u już bite 3 mce po zabiegu i póki co nic nie zaskoczyło... pozostaje mi czekac dalej :-D
Z tego co czytałam to raczej po tych poronieniach gdzie wszystko oczyściło się naturalnie jest większe ryzyko, większa szansa na zajście w cyklu tym po poronieniu. ;) Na nic nie liczę, bo jednak po tym co się dowiedziałam od lekarza, lepiej jakbym w ciąża zaszła po tych 3 miesiącach po poronieniu.

reklama
Mi się znów śniło że poroniłam. Masakra !
Chyba za dużo myślę.
Ja za tydzień koncze 6 miesiac !
Jest wszystko oki wiec nie zamartwiaj sie:)
Bedzie dobrze! Mysl pozytywnie. 3mam kciuki. Ja mam dzisiaj 25dc. Mam cykle 26dniowe wiec jutro powinna przyjsc @. Zobaczymy co bedzie. Wczoraj pobolewal mnie brzuch. Dzisiaj bol odszedl brzucha ale pozostal kregoslupa. Ehh to czekanie.
Staram sie mydle pozytywnie ale tyle cykli nie udanych ze ta nadzieja jest mala.

Kasia zaczynasz mieć objawy identyczne jak moje... Na kilka dni przed planowaną miesiączką bolał mnie tak samo mocno brzuch, że myślałam że to @ a tu nic... I jak już wiesz zobaczyłam w terminie planowanej @ dwie śliczne kreski [emoji4] wierzę że historia lubi się powtarzać [emoji4] 3mam kciuki!
Jutro przekonam sie czy to ciaza czy tylko moje wymysly...

reklama
Do góry