reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
1520582668-10b2b0b95f8b1e99-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny ! Nie wytrzymałam i Jest ! W pierwszym cyklu, rok po poronieniu!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ilma u mnie ból jest taki sam czasem trochę się zmniejsza ale zaczynam delikatnie czuć piersi, zobaczymy co będzie. ... mam przeczucie że może nie było owulacji :-( i jakieś wahania nastroju mi się wkradaja raz mam uczucie że chyba się udało a za jakiś czas jestem prawie pewna że nic z tego. ....
i jak tu się zrelaksować i nie myśleć o staraniach? ???

Tylko po euforii i ochłonięciu wpada mi do głowy milion wątpliwości. Wczoraj brałam gorącą kąpiel, kilka dni temu piłam piwo (bo czekałam na @).. Wizyte mam dopiero za 2 tyg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, powoli do Was wracam. Czytam na bieżąco, duchowo się odbudowuję, nie mogę się doczekać początku starań, choć póki co po poronieniu przymusowo pauzuję (do maja).
Tak więc witajcie ponownie :)!

Baffi, niezwykła historia. Miło, że się nią podzieliłaś. Niezły wyciskacz łez mógłby na jej podstawie powstać. Trzymam kciuki za powodzenie starań!

LassHa ogromne gratulacje!!! Piękne krechy :)! Ginekolog nie miał szans wykryć ciąży na tak wczesnym etapie. Na pewno jest wszystko ok! Nie zamartwiaj się na zapas, bo to szkodzi i Tobie i Babelkowi :)! Cieszyć się trzeba.

Też jestem "pod 40" i póki co niczym się nie wspomagamy. Zaskoczyliśmy w 1 cyklu starań, w grudniu. Tylko skończyło się zdecydowanie za szybko...:(.
Ale jestem dobrej myśli względem "jutra", widać może i jesteśmy starzy, ale jarzy ;).

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry