Ja bóle jak na @ miałam intensywne tydzień przed terminem@. Okazało się że był to objaw zagnieżdżaniaMnie też brzuch boli jak na @ a przyjść powinna dopiero 15
Także trzymam kciuki :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bóle jak na @ miałam intensywne tydzień przed terminem@. Okazało się że był to objaw zagnieżdżaniaMnie też brzuch boli jak na @ a przyjść powinna dopiero 15
Z checiom wyslucham historii.u mnie dzien 14 cyklu.wczoraj bolal mnie mocno jajnik.temp lekko podskoczyla 36,8.niech ta owulacja juz bedzie bo po niej i nadzieje mozna miec.wiecie ostatnio sobie wspominałam moje zycie od czasów trzeciej klasy gimnazjum do teraz i powiem wam ze niezła była by z tego ksiazka cos w stylu romans z dramatem ha ha ha ale ja miałam zycie poprzewracane jeśli ktorac miałaby ochote posluchac mojej trochę tragiczno szczęśliwej historii zycia chętnie się z wami podzielę
Ja mam termometr zwykly rtecowy.po zasiegnieciu opini lekarza i poloznych zdecydowalam sie na taki.podobno taki najlepszy i najbardziej wiarygodny.co do wieku to ja mam 37 lat.ze wzgledu na czas wspomagam swoje staranka suplementami wiesiolek siemie lniane witaminy prenatalne magnez i b6 ocet jablkowy imbir(dziala jak aspiryna) robie testy owulacyjne i mierze temp.mąż juz po 40.on bierze kwas foliowy olej z pestek dyni i wiesiolek w tabletkach.wiem ze moze to u nas dluzej trwac ze wzgledu na nasz wiek.ale nie poddamy sie.trzymam kciuki za was.@Baffi - no to dawaj story
Dziewczyny a macie jakieś specjalne termometry owulacyjne? Polecacie coś?
Które z Was są w wieku ok 40? Jak u was wyglądają starania?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom