reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mnie też brzuch boli jak na @ a przyjść powinna dopiero 15
Ja bóle jak na @ miałam intensywne tydzień przed terminem@. Okazało się że był to objaw zagnieżdżania :)
Także trzymam kciuki :*

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
wiecie ostatnio sobie wspominałam moje zycie od czasów trzeciej klasy gimnazjum do teraz i powiem wam ze niezła była by z tego ksiazka cos w stylu romans z dramatem ha ha ha ale ja miałam zycie poprzewracane :) jeśli ktorac miałaby ochote posluchac mojej trochę tragiczno szczęśliwej historii zycia chętnie się z wami podzielę
Z checiom wyslucham historii.u mnie dzien 14 cyklu.wczoraj bolal mnie mocno jajnik.temp lekko podskoczyla 36,8.niech ta owulacja juz bedzie bo po niej i nadzieje mozna miec.

@Baffi - no to dawaj story :)

Dziewczyny a macie jakieś specjalne termometry owulacyjne? Polecacie coś?

Które z Was są w wieku ok 40? Jak u was wyglądają starania?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

@Baffi26 , chetnie przeniesiemy się do Twojej opowieści.

Termometr- ja mam microlife MT16C2 od lat.

Mam ten sam termometr dwa miejsca po przecinku , polecam
A ciekawostka Pani w aptece powiedziała, że jak się popsuje to na gwarancji dzwoni się do firmy Microlife i przyjeżdża Pan zabrać do reklamacji a termometr kosztował ok 15 zł jaajaja ;)

@Baffi - no to dawaj story :)

Dziewczyny a macie jakieś specjalne termometry owulacyjne? Polecacie coś?

Które z Was są w wieku ok 40? Jak u was wyglądają starania?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam termometr zwykly rtecowy.po zasiegnieciu opini lekarza i poloznych zdecydowalam sie na taki.podobno taki najlepszy i najbardziej wiarygodny.co do wieku to ja mam 37 lat.ze wzgledu na czas wspomagam swoje staranka suplementami wiesiolek siemie lniane witaminy prenatalne magnez i b6 ocet jablkowy imbir(dziala jak aspiryna) robie testy owulacyjne i mierze temp.mąż juz po 40.on bierze kwas foliowy olej z pestek dyni i wiesiolek w tabletkach.wiem ze moze to u nas dluzej trwac ze wzgledu na nasz wiek.ale nie poddamy sie.trzymam kciuki za was.

Hej kobietki ;) w poniedziałek rozpoczął się okres. Wiec witam się dzisiaj w 5dc. Trochę to nas podlamalo, w planach mieliśmy odpuścić 2-3 mies, nie chciałam rodzic w grudniu czy na początku roku
Ale patrząc jak to nam wychodzi, nie będziemy marnować cyklow :D
Mój narzeczony ma siostrę bliźniaczke, urodziła w styczniu. I mówię mu, idź kochanie na badania. Wiecie jaki ma argument? Ze on na pewno zdrowy, skoro blizniaczka ma dziecko. Noz ręce opadają.
Jak spedzilyscie wczorajszy dzień? ;)

U mnie 18 dc brzuch jak na @ boli nadal czasem trochę mocniej. .... dziś zmierzył temperaturę i jest 36,8 ale niema to xznaczenia bo nigdy tego nie robiłam. ... zacznę od następnego cyklu. Piersi jeszcze nie bolą jak przed @ a zawsze już bolały w tym czasie. Nie lubię tego czekania :no:
@Ilma a jak u ciebie?

Hej dziewczyny :) u mnie dzisiaj 7dc także do przodu :)
W nocy miałam masakre :/ bolał mnie żołądej i wymiotowałam :/ dzisiaj jeszcze mnie muli ale jest lepiej :)

Śliczne włoski :) ja osobiście bym tak krótko nie obcieła ale u kogoś mi się podoba :p
Ja teraz mam włosy do łopatek a w poniedziałek opierdziele je do ramion hehe :D

reklama
Dziewczyny, błagam pomóżcie bo nie wiem co sie dzieje ! Tydzień temu gin powiedziała,że zbliża sie @ i że mam jakiś płyn w macicy. Dziś mam 35dc czyli cztery dni spóźnienia a o @ ani słychu. Trzy dni temu po stosunku jakieś miałam plamienie ale minimalne i tyle. Podbrzusze boli, piersi nabrzmiałe i bardzo bolesne. A temperatura od tygodnia ponad 37 ( myślałam,że to przez grype ale teraz nie jestem pewna.. ) co robić ? Testować ? Mogła się gin pomylić ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry