raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
HejDziewczyny mam szybkie pytanie wiele tu mądrych głów! Robiłam morfologię i hemoglobina super 14,9 ale żelazo totalnie do dupy 34 a norma od 50
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HejDziewczyny mam szybkie pytanie wiele tu mądrych głów! Robiłam morfologię i hemoglobina super 14,9 ale żelazo totalnie do dupy 34 a norma od 50
![]()
Pozostała morfologia w normie oczywiście lekarz zaraz rzuci okiem pytałam z ciekawości czy któraś tak miałaHejmorfologię odczytuje się całościowo, na to najlepiej niech spojrzy lekarz. Nie znamy też norm,jakie ma Twoje laboratorium. Natomiast ja sama miałam żelazo w okolicy 40, zaczęłam pić Floradix i mega polecam. Nie dość,że samopoczucie lepsze, to jeszcze żelazo się podniosło. A to witaminki, bez recepty, więc na pewno nie zaszkodzi
poza tym w ciąży myślałam,że spadnie, a tu wzrosło do ponad 80
ale mój lekarz mówi,że żelaza w ciąży się nie bada, bo to z morfologii można wyczytać ewentualną anemię, a badanie żelaza jest niemiarodajne w ciąży.
ja tym razem jak nigdy HGB w normie cud;pPozostała morfologia w normie oczywiście lekarz zaraz rzuci okiem pytałam z ciekawości czy któraś tak miałaże morfologia w porządku, a żelazo totalnie w dole
dzięki za polecenie witamin
![]()
Że nie potrafi się zagnieździć? Też już o tym myślałam. Albo mam coś z endometrium że nie potrafi jajeczko poszukać sobie miejsca żeby się wgrysc. Ja już tyle razy się zawiodłam że wolę poczekać czy @ przyjdzie ale chciałabym żeby już się nie zjawiłaMam nadzieję, że będzie dobrze tym razem. Chociaż to bardzo dziwne, że u Ciebie często pojawiają sie te cienie więc ja bym to sprawdziła bo może coś się zaczyna ale np jest niski progesteron.
Ooo jest! Trzymam kciuki żeby kreseczka robiła się coraz bardziej wyraźna!Mój dzisiejszy test pink super czuly. Widzicie coś czy ja już oszalałam .... Boje się cieszyć !!Zobacz załącznik 908874
Że nie potrafi się zagnieździć? Też już o tym myślałam. Albo mam coś z endometrium że nie potrafi jajeczko poszukać sobie miejsca żeby się wgrysc. Ja już tyle razy się zawiodłam że wolę poczekać czy @ przyjdzie ale chciałabym żeby już się nie zjawiła![]()
Nie wiem czy dobrze rozmumiem, że rodziłaś 6 tygodni temu? I stosunek był 2 tygnodnie temu? Jeżeli tak to trudno powiedzieć, może to być nadal połóg, może okres albo wczesnie poronienie. Poza tym nie powinno się wpółżyć w trakcie połogu z tego co wiem...Cześć dziewczyny.
Proszę o jak najszybszą odpowiedź bo oszaleje.
6 tygodni urodziłam w czwartym tygodniu po porodzie współżylam w środę dostałam okres jest bardzo ale to bardzo obfita do tego skrzepy lecą.. czy to normalne?
A może poronienie ?