Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odebralam wyniki. Wr ujemny, hbs niereaktywny, hcv niereaktywny hiv, antygen hi i hiv p24 niereaktywny.
Ma szczęście moj mąż
Hahaa nie no ja bylam pewna wynikow patrzAc na moj tryb zycia ale wiecie moglo u M cos w trawie zapiszczec. Teraz mam pewnosc ze nawet jesli zapiszczalo to wybral te zdrowe hehe (oczywiscie nabijam sie)No nic tylko świętować takie wyniki
Mi też się podobał ten wózek jeszcze rok temu, ale jak wyszły premierowe wózki Adamexa w tym roku to się zakochałam! Reggio będzie kiedyś nasz!a ja znow wytargalam nowy wozek ktory mi sie spodobal ;p
Link do: Wózek Głęboko Spacerowy Adamex Barletta New - B5 Szary/Czarny - eMAG.pl
to ten z tymi zelowymi kolkami? jesli tak to nie przemawia za mna. byc moze sie myle ale jakos ciezko mnie byloby przekonacMi też się podobał ten wózek jeszcze rok temu, ale jak wyszły premierowe wózki Adamexa w tym roku to się zakochałam! Reggio będzie kiedyś nasz!
to ten z tymi zelowymi kolkami? jesli tak to nie przemawia za mna. byc moze sie myle ale jakos ciezko mnie byloby przekonac
Adamex teraz już tylko wypuszcza z żelowymi kołami. Mi tam obojętnie szczerze mówiąc, aczkolwiek wolę mieć to zabezpieczenie, że na naszych wioskowych drogach gdzie wyrzucają gruz ze szkłem, nie przebije się opona. Jedno mnie ujęło w Reggio - jest niski! A Barletta czy Massimo jest na mnie za wysoki.to ten z tymi zelowymi kolkami? jesli tak to nie przemawia za mna. byc moze sie myle ale jakos ciezko mnie byloby przekonac
no to ja potrzebuje wyzszy. nie wiem ile masz wzrostu ale pamietam jak kupilam corce pierwsza spacerowwke i zgarbiona do niej chodzilam i szybko wymienialam na inna. i tak zanim kupie kazdy upatrzony model przymierze do siebie.Adamex teraz już tylko wypuszcza z żelowymi kołami. Mi tam obojętnie szczerze mówiąc, aczkolwiek wolę mieć to zabezpieczenie, że na naszych wioskowych drogach gdzie wyrzucają gruz ze szkłem, nie przebije się opona. Jedno mnie ujęło w Reggio - jest niski! A Barletta czy Massimo jest na mnie za wysoki.
Ja mam nie całe 155, więc wózek gdzie budka jest na wysokość 120cm nie jest za wygodna.no to ja potrzebuje wyzszy. nie wiem ile masz wzrostu ale pamietam jak kupilam corce pierwsza spacerowwke i zgarbiona do niej chodzilam i szybko wymienialam na inna. i tak zanim kupie kazdy upatrzony model przymierze do siebie.