martoosia04
Fanka BB :)
Mi się bardzo podoba „bugaboo FOX” albo „greentom” [emoji7][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koleżanka mam hot mom. Wizualnie identyczny co mima xari. I jest właśnie bardzo wysoki. Dla mnie przy wzroście 158 to najniższe ustawienie rączki jest za wysokieMi się bardzo podoba „bugaboo FOX” albo „greentom” [emoji7][emoji7][emoji7]
No to ja jestem 13cm wyższa i wlasnie nie odpowiadaja mi niskie wozkiJa mam nie całe 155, więc wózek gdzie budka jest na wysokość 120cm nie jest za wygodna.
To u mnie hemoglobina też w normie, a to żelazo za niskie na razie kazała mi podnieść dieta więc sok z buraków od jutra pójdzie w ruch bo stwierdziła, że ona najpierw woli "naturalne" metody, a jak nie wzrośnie to mam poprosić już gina na wizycie o tabletkija tym razem jak nigdy HGB w normie cud;p
Zobacz załącznik 908948
Kolejny przypadek jestes ze 'wyluzowalas' i sie udalo. Fajnie jeszcze zlapalas sie na czerwiecDzisiaj 33dc. Trzy dni spóźnienia
My w tym miesiacu chyba tylko z 3razy serduszkowaliśmy. I też żadnych testów nie kupywałąm, termometr mi zaginął i olałam całkiem ten cykl bo też remont robliśmy. Także więc może u Was też się uda. Trzymam kciuki :*
ooo przypomniałaś mi że muszę jeszcze ciuchy młodemu naszykować do przedszkola bo jutro m. prowadzi go do przedszkola
Wg kalkulatora 25.06.2019 <3
Pozytywne myslenie to podstawa@ForgetMeeNot pewnie, że poczekam. A właściwie to czas sobie leci i zobaczymy, co z tego będzie
@ilonaz cieszę się, że wszystko ok
@Ann89 suuuuuuper Gratulacje!!!
@Kasienka3b fajnie by było. Dziwny ten cykl wiec się nie nastawiam, ale trzeba myśleć pozytywnie
Ja też nie mam instagrama
Pisalyscie też o wypadaniu włosów. Kiedyś mój endo powiedział mi że często przyczyną wypadania jest niski poziom ferrytyny. Podobno jak jest mały poziom żelaza w tkankach to organizm wysyła je tam gdzie jest to konieczne i na włosy już nie zostaje. Podobno ok 80 powinna wynosić ferrytyna z tego co pamiętam żeby było ok.
Widac delikatnie wiec po cichu gratulacjeMój dzisiejszy test pink super czuly. Widzicie coś czy ja już oszalałam .... Boje się cieszyć !! Zobacz załącznik 908874
Ja bede testowac 31.10 to prawie jak listopadPytanko mam! Czy któraś z Was ma w planach testowanie na początku listopada?
Pytanko mam! Czy któraś z Was ma w planach testowanie na początku listopada?
Ja bede testowac 31.10 to prawie jak listopad
Ja bede testowac 31.10 to prawie jak listopad