G
gosc19
Gość
Chyba coś tam jest [emoji4]Mój dzisiejszy test pink super czuly. Widzicie coś czy ja już oszalałam .... Boje się cieszyć !! Zobacz załącznik 908874
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba coś tam jest [emoji4]Mój dzisiejszy test pink super czuly. Widzicie coś czy ja już oszalałam .... Boje się cieszyć !! Zobacz załącznik 908874
Mój dzisiejszy test pink super czuly. Widzicie coś czy ja już oszalałam .... Boje się cieszyć !! Zobacz załącznik 908874
Agatka ja widzę kreseczke, bladziutką bo bladziutką ale widzę [emoji7]Mój dzisiejszy test pink super czuly. Widzicie coś czy ja już oszalałam .... Boje się cieszyć !! Zobacz załącznik 908874
Widzę [emoji8]Mój dzisiejszy test pink super czuly. Widzicie coś czy ja już oszalałam .... Boje się cieszyć !! Zobacz załącznik 908874
Trzymam kciuki niezmiennie [emoji8] u mnie 27dc, brzuch tli, cycki bolą, ale tak jest od 2 tygodni, więc nie wiem na co się nastawiać [emoji23]Widzę te piękność [emoji173]️
A u mnie podniesienie temp. do 37.00 Ale jeszcze nie skaczę z radości, bo ostatnio też na krótko przed @ była taka temp. Test w poniedziałek. Na trzy dni przed @ chyba już będzie ok.
Widac taka szersza kreske rozmyta ale rozowa. Masz mozliwosc bety? Tylko do potwierdzenia ciąży?Mój dzisiejszy test pink super czuly. Widzicie coś czy ja już oszalałam .... Boje się cieszyć !! Zobacz załącznik 908874
No mozesz zaczekac z 2 dni i pojsc.. Chyba ze masz jakis zapas testow to jeszcze mozesz powtorzyc zeby zbednie kasy nie wydawac.Dziś przewidywany dzień okresu. Na bete nie idę na razie poczekam czy się w ogóle spóźni .... Znając moje szczęście to kreseczki się robią a okres przychodzi...
Zaczekam 2 dni zrobię ponownie test i zobaczę jaka jest kreska. Okresowo się w ogóle nie czuje tylko piersi bolą. Boje się że nic z tego nie będzieNo mozesz zaczekac z 2 dni i pojsc.. Chyba ze masz jakis zapas testow to jeszcze mozesz powtorzyc zeby zbednie kasy nie wydawac.