reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja widzę ale poszłabym na betę tymbardziej, że często cis się u Ciebie pojawia. Robiłaś już betę w takiej sytuacji?
Nie , nie robiłam jakby kreska ciemniała to bym poszła. Z wszystkich testów co robiłam ta kreske widać bez problemu i raczej to nawet nie jest cień tylko słaba kreseczka z czego jestem w szoku. Ale zaczekam jeszcze 2 dni zrobię test o ile okres nie przyjdzie... Jakoś nie nastawiam się na nic ...

Nie , nie robiłam jakby kreska ciemniała to bym poszła. Z wszystkich testów co robiłam ta kreske widać bez problemu i raczej to nawet nie jest cień tylko słaba kreseczka z czego jestem w szoku. Ale zaczekam jeszcze 2 dni zrobię test o ile okres nie przyjdzie... Jakoś nie nastawiam się na nic ...
Mam nadzieję, że będzie dobrze tym razem. Chociaż to bardzo dziwne, że u Ciebie często pojawiają sie te cienie więc ja bym to sprawdziła bo może coś się zaczyna ale np jest niski progesteron.

Mam nadzieję, że będzie dobrze tym razem. Chociaż to bardzo dziwne, że u Ciebie często pojawiają sie te cienie więc ja bym to sprawdziła bo może coś się zaczyna ale np jest niski progesteron.
dokladnie to samo przyszlo mi do glowy. te 1 bete bym sprawwdzila zeby wiedziec ze jest ciaza i zbadala progesteron.

reklama
Do góry