Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
To superWrzesień ♤♤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To superWrzesień ♤♤
Gratulacje !Dziewczyny kochane coś takiego wyszło ???? Ale zrobię jeszcze jutro rano strumieniowy .... Kupiłam na zapas hehe nie robię sobie nadzieji.Zobacze rano .
Tak to prawda ja już przeszłam 3 poronienia później córecza wymarzona przyszła na świat nie dawno ciąża Biochemiczna i dla tego już mam takie nastawienieToż to wyraźne II krechy. Jakiś mały niedowiarek z Ciebie ❤
Wiedzialam ze beda || [emoji6] bierz pod uwage to ze robilas popoludniu i nie z pierwszego moczu [emoji6] rano bedzie wyrazniejsza [emoji6][emoji8]Dziewczyny kochane coś takiego wyszło ???? Ale zrobię jeszcze jutro rano strumieniowy .... Kupiłam na zapas hehe nie robię sobie nadzieji.Zobacze rano .
Znam twoj strach, pewnie im blizej bede wizyty tym bardziej bede sie bac ale musimy wierzyc ze bedzie dobrze [emoji8]Dziewczyny nie dziękuję. Jestem taki niedowiarek dopóki nie zobaczę na USG to nie robię sobie nadzieji. Miałam bardziej wyraźne kreski na teście,tak się cieszyłam mama wiedziała siostra córeczka się cieszyła , a okazała się ciąża Biochemiczna. Wiem wcale nie musi teraz tak być ale gdzieś tam jest ten strach.... .
Ooo właśnie gdzieś widziałam te produkty faberlic, one na prawde takie dobre są? Tak czyszczą mega ?Dziewczyny tak przy okazji zapraszam [emoji173]️ dostaje zajoba w domu bez klientek i wracam pełną parą do Faberlic bo Oszaleje
Link do: Faberlic Rzeszów + Wysyłka Cała Polska
Widać wyraźnie gratulacje!Dziewczyny kochane coś takiego wyszło ???? Ale zrobię jeszcze jutro rano strumieniowy .... Kupiłam na zapas hehe nie robię sobie nadzieji.Zobacze rano .
A nie masz w planach zbadać progesteron?Tak to prawda ja już przeszłam 3 poronienia później córecza wymarzona przyszła na świat nie dawno ciąża Biochemiczna i dla tego już mam takie nastawienie
Nooo tam na tej stronie są moje zdjęcia.Ooo właśnie gdzieś widziałam te produkty faberlic, one na prawde takie dobre są? Tak czyszczą mega ?
Wow rozowa kreska!!! Ale superDziewczyny kochane coś takiego wyszło ???? Ale zrobię jeszcze jutro rano strumieniowy .... Kupiłam na zapas hehe nie robię sobie nadzieji.Zobacze rano .
A z ktorego grudnia?Tak to jest mój rocznik a z którego jesteś miesiąca ? ja z Grudnia