1
174974
Gość
@Ewelina 1983 gratuluję Ci z całego serducha! Rośnijcie zdrowo! Oby czas do wizyty minął szybciutko a u doktorka abyś zobaczyła serduszko maluszka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Życzę aby teraz było już dobrze. Trzymam mocno kciuki. Teraz los wynagrodzi już samymi dobrociami.Tak to prawda ja już przeszłam 3 poronienia później córecza wymarzona przyszła na świat nie dawno ciąża Biochemiczna i dla tego już mam takie nastawienie
Ja za 6 trochę mi zeszło, ale ciesze się, ze mam to już za soba[emoji173]️
Ciche gratulacje! [emoji7][emoji7] Ale kochana jeżeli przeszłaś biochemiczna to zrób sobie szybciutko progesteron, żeby w razie czego przyjmować od razu duphaston albo luteinę.Dziewczyny kochane coś takiego wyszło ???? Ale zrobię jeszcze jutro rano strumieniowy .... Kupiłam na zapas hehe nie robię sobie nadzieji.Zobacze rano .
Noo to prawdaTo dobrze ważne ze już jest i można legalnie jeździć [emoji23][emoji23][emoji178][emoji178]
To moze byc kreska fabryczna. Jest nienaturalnie blisko kontrolnej wiec to na pewno nie testowa. Albo jakas kreska odbija sie z obudowy testu.Zobacz załącznik 904415 CojCo mam.o tym myslec? Widac to tylko.pod swiatlo
Edytowalam swoja wiadomosc wstawilam ci moj pink test ciazowy. Mozesz zobaczyc gdzie powinna byc mniej wiecej kreska.Tez tak myslalam ale.okresu dalej brak wiec wkoncu uwidzw // kreski
Ja juz.mam dziecko wiec wiem.jak to powinno wygladac :-) ale tak sie cieszylam hehehe ale nic do 40 jeszce chyba zajde heEdytowalam swoja wiadomosc wstawilam ci moj pink test ciazowy. Mozesz zobaczyc gdzie powinna byc mniej wiecej kreska.