Kaamilaaa
Fanka BB :)
Tez tak sobie mówię ale to nie takie latwe..Oj spokojnie na pewno wszystko dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak sobie mówię ale to nie takie latwe..Oj spokojnie na pewno wszystko dobrze
I co do seksu w ciąży to uważam, że jest lepszy niż przed [emoji23] [emoji87] Też się bałam strasznie czy nie zaszkodzi to dziecku. Ja mam libido milion teraz [emoji23] [emoji85]My lubimy seks.. I 6 to zdecydowanie malo. Jesli nie przytloczy nas praca za mocno i zmęczenie a odkad jestem na l4 jestem wypoczeta to sa maratony dzien w dzien lub co 2 dni.. Na poczatku troche sie balam w ciazy i byl post ale od ostatniego usg nie boje sie niczego.
Ale libido mam w ciazy jak narazie i tak mniejsze..
Tez tak sobie mówię ale to nie takie latwe..
Ktory magnezin masz? Ten, ktory ma 125 jonow magnezu czy 500?@Dagaa11 skorzystam z okazji ze juz jesteś. Podpowiedz mi prosze czy 1 tabletka magnezin na dzien jest wystarczajaca? Kupilam go i zazywam bo mialam skurcze lydek, dretwienie rak i oko mi wiecznie podskakiwalo [emoji14] w pierwszej ciazy tez go bralam zalecenia lekarza ale nie pamietam jak dawkowal. Teraz powiem na wizycie ale dopiero 23.10
Ktory magnezin masz? Ten, ktory ma 125 jonow magnezu czy 500?
Dziękuję choc czuje sie lepiej i skurcze odpuscily ale dretwienie zostalo. Moze faktycznie odczuje różnice3 tabletki dziennie, jedna przy tej dawce to zdecydowanie za mało