Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kreska jak nic!!! [emoji7][emoji7][emoji7]Dziewczyny kochane coś takiego wyszło ???? Ale zrobię jeszcze jutro rano strumieniowy .... Kupiłam na zapas hehe
Coś takiego to ciąża [emoji16][emoji16] gratulacje!!!Dziewczyny kochane coś takiego wyszło ???? Ale zrobię jeszcze jutro rano strumieniowy .... Kupiłam na zapas hehe
Toż to wyraźne II krechy. Jakiś mały niedowiarek z Ciebie ❤Dziewczyny kochane coś takiego wyszło ???? Ale zrobię jeszcze jutro rano strumieniowy .... Kupiłam na zapas hehe nie robię sobie nadzieji.Zobacze rano .
Tak to jest mój rocznik a z którego jesteś miesiąca ? ja z GrudniaTrzymam kciuki bardzo mocno!
Rocznik z nika to rocznik urodzenia? Jeśli tak to jesteśmy razem tu jako 35 latki ❤
Gratulacje! Będzie DzidziaDziewczyny kochane coś takiego wyszło ???? Ale zrobię jeszcze jutro rano strumieniowy .... Kupiłam na zapas hehe nie robię sobie nadzieji.Zobacze rano .
Wrzesień ♤♤Tak to jest mój rocznik a z którego jesteś miesiąca ? ja z Grudnia
Ja za 6 trochę mi zeszło, ale ciesze się, ze mam to już za sobaOj sorki źle sformułowałam zdanie. Miało być
Czy za pierwszym razem zdałaś? Ja nie dawno zdałam. Ale za drugim razem chodź to i tak nie zły wynik
gratulacjeDziewczyny kochane coś takiego wyszło ???? Ale zrobię jeszcze jutro rano strumieniowy .... Kupiłam na zapas hehe nie robię sobie nadzieji.Zobacze rano .