reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Ewelina 1983 gratuluję Ci z całego serducha! :) Rośnijcie zdrowo! Oby czas do wizyty minął szybciutko a u doktorka abyś zobaczyła serduszko maluszka. :)
Migdalove dziękuję Ci :) Oby tak było ale teraz to mam tylko strach... . Ja tobie też życzę wszystko co najlepsze... tyle przeszłaś w szpitalu aż się płakać chciało :( . Żeby nam się wszystkim udało :)

Wiedzialam ze beda || [emoji6] bierz pod uwage to ze robilas popoludniu i nie z pierwszego moczu [emoji6] rano bedzie wyrazniejsza [emoji6][emoji8]Znam twoj strach, pewnie im blizej bede wizyty tym bardziej bede sie bac ale musimy wierzyc ze bedzie dobrze [emoji8]
Widzisz ty wierzylas w moje dwie kreski a ja w twoje i prosze [emoji28]
Dziękuję kochana że wierzyłas jutro zadzwonię i się umówię na wizytę :) jejciu oby wszystko było dobrze.... .

Ja dzisiaj dzwoniłam odwołać wizytę kontrolną tą w poradni przyszpitalnej bo dalej plamię a do tego jestem przeziębiona a tu się okazało, że ja w ogóle musiałam się na nią najpierw umówić! :D A na wypisie jest data i godzina, masakra. W następny czwartek pójdę na kontrolę. A w poniedziałek do mojego lekarza idę. Wiecie co... ja w ogóle normalnie jeszcze nie krwawiłam, raz pojawiło się trochę krwi ale to jednorazowo a tak to ciagle brązowy śluz...

Witam podczytuje Was i chciałabym załapać się na czerwiec. Dzisiaj 22 dc i 7 dpo zrobiłam wyniki wydają się być ok. Za 6 dni testuje. Piersi czuję od owu, a dzisiaj doszedł ból w krzyżu

Załączniki

• Screenshot_20181004-171024.jpg
    Screenshot_20181004-171024.jpg
    160,6 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Do góry