reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny jestem w szoku wczoraj nic nie było na teście a dziś ....Już mam starych w oczach....Bo w maju miałam poronienie....Zobacz załącznik 892962
Gratulacje!❤️ Kochana, musisz być dzielna, musi być wszystko dobrze!
Wiele z nas przeżyło przykre chwile i myśle, ze będzie to nam wynagrodzone w koncu❤️ Mysl pozytywnie, nie zamartwiaj się, musi być dobrze!!! ❤️

reklama
o matko ile znów nadrukowałyście
Migdalov bardzo mi przykro :(
Kasieńka piękne dwie krechy GRATKI :D

ja jutro wracam do pracy eh dowiedziałam sie że koleżanka odchodzi do lepszej pracy, ciesze się ale jednocześnie mi przykro bo druga koleżanka w ciąży i już na l4 i zostałam tylko ja bo cala nowa kadra jest :/
To nie fajnie:( u mnie tez w pracy wiele fajnych osób odeszło, zmieniło prace- ale wierze ze uda się nam i nie będziemy musiały już się stresować i denerwować ❤️

Mam jeszcze 6 więc codziennie będzie w użytku ;) i temp dzisiaj skoczyła do 37, wczoraj i przed wczoraj było 36,4
Czekaj bo nie rozumiem, ktory masz dc ? robisz testy owu ktore jeszcze nie wychodza a mialas juz az tak duzy skok temperatury ? jesli ten skok temperatury bedzie sie utrzymywał to pewnie juz po owu a testy akurat tobie moze nie wychodza

Hej [emoji4] ja jednak nie testuje, temperatura spada..

Nie wiadomo co gorsze :szok: strach i przed porodem SN i przed cc 8-) ale bez względu na bol i tak pragne dzieciątka ❤️ My kobiety to mamy we krwi damy rade ❤️❤️❤️
Nie mialam cc, rodzilam sn. I ogolnie większy strach mam przed cc. Mimo ze bylam mloda prawie 22 lata, lekarze traktowali mnie jak gowniare ze skoro potrafilam zajsc w ciaze to teraz bede potrafic rodzic. I nie wazne bylo ze to 42tc.. Skurcze zaczely sie we wtorek ok 20 ale delikatne i co godz. Nie wiedzialam jeszcze wtedy ze to skurcze. W nocy rozkrecily sie i o 8 rano pojecjalam do szpitala.. I tak sobie spędziłam w szpitalu do piątku ze skurczami co 7 min. Ale mimo wszystko i tym razem marze o porodzie SN. Zobaczymy co mi los da. Porod to zawsze strach ale my kobiety jestesmy silne. Nie bez powodu my jestesmy w ciąży i rodzimy. Faceci przy 37stopniach stanu podgoraczkowego zazwyczaj umieraja. :)

Nie mialam cc, rodzilam sn. I ogolnie większy strach mam przed cc. Mimo ze bylam mloda prawie 22 lata, lekarze traktowali mnie jak gowniare ze skoro potrafilam zajsc w ciaze to teraz bede potrafic rodzic. I nie wazne bylo ze to 42tc.. Skurcze zaczely sie we wtorek ok 20 ale delikatne i co godz. Nie wiedzialam jeszcze wtedy ze to skurcze. W nocy rozkrecily sie i o 8 rano pojecjalam do szpitala.. I tak sobie spędziłam w szpitalu do piątku ze skurczami co 7 min. Ale mimo wszystko i tym razem marze o porodzie SN. Zobaczymy co mi los da. Porod to zawsze strach ale my kobiety jestesmy silne. Nie bez powodu my jestesmy w ciąży i rodzimy. Faceci przy 37stopniach stanu podgoraczkowego zazwyczaj umieraja. :)
Tez rodzilam sn, bylam jeszcze mlodsza bo nawet 18lat nie mialam skończonych i przez to polozna ktora mnie przyjmowala traktowala mnie jak totalna gowniare ktora nie powinna sie nawet odzywac, sugerowala nawet ze i tak pewnie urodze i zostawie w szpitalu, wysmiala mnie jak powiedzialam ze rozmawiam z facetem i stwierdzila ze pewnie sciemniam i nawet ojca dziecka nie znam...
Ekstra przezycia i placz tuz przed porodem na pewno byl mi potrzebny
Skurcze po oxy bolały ale szybko poszło, ja jakos dwie godziny później bylam juz na nogach i mialam sile zajmowac sie mlodym [emoji57]
Dlatego następnym razem tez bym chciala sn byle by tracic na lepsza położna [emoji57]

reklama
Tez rodzilam sn, bylam jeszcze mlodsza bo nawet 18lat nie mialam skończonych i przez to polozna ktora mnie przyjmowala traktowala mnie jak totalna gowniare ktora nie powinna sie nawet odzywac, sugerowala nawet ze i tak pewnie urodze i zostawie w szpitalu, wysmiala mnie jak powiedzialam ze rozmawiam z facetem i stwierdzila ze pewnie sciemniam i nawet ojca dziecka nie znam...
Ekstra przezycia i placz tuz przed porodem na pewno byl mi potrzebny
Skurcze po oxy bolały ale szybko poszło, ja jakos dwie godziny później bylam juz na nogach i mialam sile zajmowac sie mlodym [emoji57]
Dlatego następnym razem tez bym chciala sn byle by tracic na lepsza położna [emoji57]
Że też takie francowate podejscie istnieje. To jest straszne. Co te kobiety maja w glowach ze tak znecaja sie nad mlodymi mamami? Polozna ktora mialam do porodu byla aniolem! Cudowna kobieta do dzis ją pamiętam. Ale lekarze to juz inna bajka. I ja sie pytam skad utarlo sie ze do nas przyjezdzaja rodzić z daleka? Ja planuje wlasnie tym razem rodzic w innym szpitalu.

Do góry