reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny mam pytanie o endometrium może któraś się orientuje, byłam po zabiegu lyzeczkowania w styczniu na kontroli więc endometrium było super i wszystko ok, a w maju/czerwcu po tych moich przebojach z okresem jak poszłam do gina na NFZ to stwierdził, że mam słabe endometrium, ale tak naprawdę nawet nie wiedział w jakim momencie cyklu byłam wtedy bo pochrzanilo mi się z @, myślicie, że jest co sugerować się opinią tego gina z NFZ czy darować sobie ? USG trwało max 1 min [emoji23]

reklama
ja przerobiłam trzech lekarzy stamtąd :D i owszem ordynatora też nie lubiłam.
aczkolwiek mama była tam na operacji na ginekologii i super się nią zajmowano, zachwalała ordynatora, pielęgniarki co chwila doglądały, dbały, nie miały człowieka gdzieś. kuzynka tam rodziła, CC, też miło wspomina ( o ile poród i cc można nazwać że miło się wspomina:), nie wiem jak lekarze, ale pielęgniarki w porządku, była ciąża zagrożona, miała rodzić sn, w odpowiednim momencie podjęli decyzje o CC, no i jej udało się załapać na prywatną płatną salę,a to też ma duże znaczenie
Tak jak mowisz polozne i pielegniarki tam to złote kobiety. z lekarzy akceptuje tylko tego do ktorego chodze i bedzie prowadzil moja druga ciaze rowniez. Reszta lekarzy to coz.. albo gbury albo nic sie od nich nie dowiesz. ja np na decyzje czekalam w nieskonczonosc.. uslyszalam ze skoro samo sie zaczelo to samo się rozkreci.. i tak od wtorku do piątku lezalam ze skurczami a ordynator uznal ze wyolbrzymiam i ze moze zaraz mu powiem ze mam te skurcze od miesiaca. jak mnie zbadal to tydzien mnie bolalo tak robil to bolesnie. mialam wrazenie ze zneca sie nad mloda istota... chcialo sie jej bzykac i w ciaze zachodzic to czulam ze chce mi pokazac ze konsekwencje tego sa mniej przyjemne. nie mniej jednak unikam tych lekarzy i tyle. teraz mam 30 lat i jesli los sprawi ze bede tam w szpitalu to nie pozwole sobie juz na takie traktowanie.

Moja tesciowa tez calkiem niedawno byla na zabiegu usuniecia torbieli i zadowolona. lekarze inaczej podchodza do pacjentek starszych i inaczej do tych młodziutkich.

ja tam nawet nie widze cienia tylko delikatna rozowa kreske!!!
Gratuluje!
alez ten sierpien owocny!
Nie no to są jakieś jaja... Już czekam w kolejce na betę. Jeżeli to jakiś błąd testu to chcę się pozbyć złudzeń. Niczym niestymulowany cykl, nawet nie wiem czy owu była bo odwołałam monitoring. Tknęło mnie żeby siknąć bo wczoraj zapaliłam wieczorem papierosa i mnie tak okrutnie zemdliło że ledwo wytrzymałam

Nie no to są jakieś jaja... Już czekam w kolejce na betę. Jeżeli to jakiś błąd testu to chcę się pozbyć złudzeń. Niczym niestymulowany cykl, nawet nie wiem czy owu była bo odwołałam monitoring. Tknęło mnie żeby siknąć bo wczoraj zapaliłam wieczorem papierosa i mnie tak okrutnie zemdliło że ledwo wytrzymałam
jej 3 mam kciuki! wyniki masz online?
ja jestem pelna optymizmu. moje falszywe kreski zazwyczaj nie byly az tak zarozowione. twoja ewidentnie przebija pigmentem.

i kolejny raz udowodni sie ze brak stymulacji lub cykle spisane przez lekarzy na straty zaowocuja ciaza. ja tez mialam nie miec w szansy tym cyklu bo pecherzyk mi nie urosnie i zapowiada sie cykl bezowulacyjny. a jednak leci juz 7tc. i w poniedzialek sądna wizyta.

jej 3 mam kciuki! wyniki masz online?
ja jestem pelna optymizmu. moje falszywe kreski zazwyczaj nie byly az tak zarozowione. twoja ewidentnie przebija pigmentem.

i kolejny raz udowodni sie ze brak stymulacji lub cykle spisane przez lekarzy na straty zaowocuja ciaza. ja tez mialam nie miec w szansy tym cyklu bo pecherzyk mi nie urosnie i zapowiada sie cykl bezowulacyjny. a jednak leci juz 7tc. i w poniedzialek sądna wizyta.
Tak, wyniki będą online. Teraz to już mi zupełnie niedobrze ze stresu... Ale rzeczywiście pierwszy raz cokolwiek mi się na teście pokazało, zawsze był po prostu biały..

reklama
Do góry