reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny jestem w szoku wczoraj nic nie było na teście a dziś ....Już mam starych w oczach....Bo w maju miałam poronienie....Zobacz załącznik 892962
Gratulacje!❤️ Kochana, musisz być dzielna, musi być wszystko dobrze!
Wiele z nas przeżyło przykre chwile i myśle, ze będzie to nam wynagrodzone w koncu❤️ Mysl pozytywnie, nie zamartwiaj się, musi być dobrze!!! ❤️

reklama
o matko ile znów nadrukowałyście
Migdalov bardzo mi przykro :(
Kasieńka piękne dwie krechy GRATKI :D

ja jutro wracam do pracy eh dowiedziałam sie że koleżanka odchodzi do lepszej pracy, ciesze się ale jednocześnie mi przykro bo druga koleżanka w ciąży i już na l4 i zostałam tylko ja bo cala nowa kadra jest :/
To nie fajnie:( u mnie tez w pracy wiele fajnych osób odeszło, zmieniło prace- ale wierze ze uda się nam i nie będziemy musiały już się stresować i denerwować ❤️

Mam jeszcze 6 więc codziennie będzie w użytku ;) i temp dzisiaj skoczyła do 37, wczoraj i przed wczoraj było 36,4
Czekaj bo nie rozumiem, ktory masz dc ? robisz testy owu ktore jeszcze nie wychodza a mialas juz az tak duzy skok temperatury ? jesli ten skok temperatury bedzie sie utrzymywał to pewnie juz po owu a testy akurat tobie moze nie wychodza

Hej [emoji4] ja jednak nie testuje, temperatura spada..

Nie wiadomo co gorsze :szok: strach i przed porodem SN i przed cc 8-) ale bez względu na bol i tak pragne dzieciątka ❤️ My kobiety to mamy we krwi damy rade ❤️❤️❤️
Nie mialam cc, rodzilam sn. I ogolnie większy strach mam przed cc. Mimo ze bylam mloda prawie 22 lata, lekarze traktowali mnie jak gowniare ze skoro potrafilam zajsc w ciaze to teraz bede potrafic rodzic. I nie wazne bylo ze to 42tc.. Skurcze zaczely sie we wtorek ok 20 ale delikatne i co godz. Nie wiedzialam jeszcze wtedy ze to skurcze. W nocy rozkrecily sie i o 8 rano pojecjalam do szpitala.. I tak sobie spędziłam w szpitalu do piątku ze skurczami co 7 min. Ale mimo wszystko i tym razem marze o porodzie SN. Zobaczymy co mi los da. Porod to zawsze strach ale my kobiety jestesmy silne. Nie bez powodu my jestesmy w ciąży i rodzimy. Faceci przy 37stopniach stanu podgoraczkowego zazwyczaj umieraja. :)

Nie mialam cc, rodzilam sn. I ogolnie większy strach mam przed cc. Mimo ze bylam mloda prawie 22 lata, lekarze traktowali mnie jak gowniare ze skoro potrafilam zajsc w ciaze to teraz bede potrafic rodzic. I nie wazne bylo ze to 42tc.. Skurcze zaczely sie we wtorek ok 20 ale delikatne i co godz. Nie wiedzialam jeszcze wtedy ze to skurcze. W nocy rozkrecily sie i o 8 rano pojecjalam do szpitala.. I tak sobie spędziłam w szpitalu do piątku ze skurczami co 7 min. Ale mimo wszystko i tym razem marze o porodzie SN. Zobaczymy co mi los da. Porod to zawsze strach ale my kobiety jestesmy silne. Nie bez powodu my jestesmy w ciąży i rodzimy. Faceci przy 37stopniach stanu podgoraczkowego zazwyczaj umieraja. :)
Tez rodzilam sn, bylam jeszcze mlodsza bo nawet 18lat nie mialam skończonych i przez to polozna ktora mnie przyjmowala traktowala mnie jak totalna gowniare ktora nie powinna sie nawet odzywac, sugerowala nawet ze i tak pewnie urodze i zostawie w szpitalu, wysmiala mnie jak powiedzialam ze rozmawiam z facetem i stwierdzila ze pewnie sciemniam i nawet ojca dziecka nie znam...
Ekstra przezycia i placz tuz przed porodem na pewno byl mi potrzebny
Skurcze po oxy bolały ale szybko poszło, ja jakos dwie godziny później bylam juz na nogach i mialam sile zajmowac sie mlodym [emoji57]
Dlatego następnym razem tez bym chciala sn byle by tracic na lepsza położna [emoji57]

reklama
Tez rodzilam sn, bylam jeszcze mlodsza bo nawet 18lat nie mialam skończonych i przez to polozna ktora mnie przyjmowala traktowala mnie jak totalna gowniare ktora nie powinna sie nawet odzywac, sugerowala nawet ze i tak pewnie urodze i zostawie w szpitalu, wysmiala mnie jak powiedzialam ze rozmawiam z facetem i stwierdzila ze pewnie sciemniam i nawet ojca dziecka nie znam...
Ekstra przezycia i placz tuz przed porodem na pewno byl mi potrzebny
Skurcze po oxy bolały ale szybko poszło, ja jakos dwie godziny później bylam juz na nogach i mialam sile zajmowac sie mlodym [emoji57]
Dlatego następnym razem tez bym chciala sn byle by tracic na lepsza położna [emoji57]
Że też takie francowate podejscie istnieje. To jest straszne. Co te kobiety maja w glowach ze tak znecaja sie nad mlodymi mamami? Polozna ktora mialam do porodu byla aniolem! Cudowna kobieta do dzis ją pamiętam. Ale lekarze to juz inna bajka. I ja sie pytam skad utarlo sie ze do nas przyjezdzaja rodzić z daleka? Ja planuje wlasnie tym razem rodzic w innym szpitalu.

Do góry