reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ale jeśli już ta kreska drugą się pojawią tzn że będzie ovulacja? Bo jeśli by nie miało być to byłby cały biały, prawda? Pytam się bo już się zaczynam zastanawiać czy faktycznie mam tą owulacje i czy moze przez jej brak nie mogę zajść :/
Ja np z testami owu nigdy nie było tak że tej drugiej nie było. Zawsze mi się pojawiała nawet słaba ale była. W dzień okresu miałam dwie mocne krechy. Nie wiem od czego to zalezy

Ale jeśli już ta kreska drugą się pojawią tzn że będzie ovulacja? Bo jeśli by nie miało być to byłby cały biały, prawda? Pytam się bo już się zaczynam zastanawiać czy faktycznie mam tą owulacje i czy moze przez jej brak nie mogę zajść :/

Też już kiedyś pytałam na forum, czy jeśli test ovu wychodzi pozytywny, to czy mogę być pewna owulacji. Dziewczyny wyprowadziły mnie z błędu, pozytywny test ovu nie gwarantuje owulacji. :( Niestety nie pamiętam dlaczego ale pamiętam, że ich argumentacja była przekonująca.

reklama
Do góry