kasiula222
Fanka BB :)
Mi te testy jak widać pomogły zajść w ciążę teraz miałam owulację w 17 DC jeszcze dwa trzy dni i będzie owulka jak na moje oko .Ale lepiej robić codziennie ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam jeszcze 6 więc codziennie będzie w użytku i temp dzisiaj skoczyła do 37, wczoraj i przed wczoraj było 36,4Mi te testy jak widać pomogły zajść w ciążę teraz miałam owulację w 17 DC jeszcze dwa trzy dni i będzie owulka jak na moje oko .Ale lepiej robić codziennie ..
Gratulacje [emoji7] tym razem na pewno będzie wszytko ok! Rośnijcie [emoji173]️Dziewczyny jestem w szoku wczoraj nic nie było na teście a dziś ....Już mam starych w oczach....Bo w maju miałam poronienie....Zobacz załącznik 892962
Nie jestem zła :*Znalazłam wiadomość i cofnelam ocenę, wcale tak nie pomyślałam nie mam tego szczęścia żeby mieć dzieci i nie wiem co to znaczy mieć cc czy urodzić.....
Ja np z testami owu nigdy nie było tak że tej drugiej nie było. Zawsze mi się pojawiała nawet słaba ale była. W dzień okresu miałam dwie mocne krechy. Nie wiem od czego to zalezyAle jeśli już ta kreska drugą się pojawią tzn że będzie ovulacja? Bo jeśli by nie miało być to byłby cały biały, prawda? Pytam się bo już się zaczynam zastanawiać czy faktycznie mam tą owulacje i czy moze przez jej brak nie mogę zajść :/
Doczekasz się i Ty :*Znalazłam wiadomość i cofnelam ocenę, wcale tak nie pomyślałam nie mam tego szczęścia żeby mieć dzieci i nie wiem co to znaczy mieć cc czy urodzić.....
Oj do owulacji to jeszcze trochę.. dalabym z 5 dni tym testom.Nie chce mi się wkleić zdjęcie wrr
O poszło Zobacz załącznik 892984
Ale jeśli już ta kreska drugą się pojawią tzn że będzie ovulacja? Bo jeśli by nie miało być to byłby cały biały, prawda? Pytam się bo już się zaczynam zastanawiać czy faktycznie mam tą owulacje i czy moze przez jej brak nie mogę zajść :/