reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dopiero 20. Będę testować za tydzień w środę jeśli @ nie przyjdzie, bo mam zaplanowany zabieg chirurgiczny ze znieczuleniem miejscowym i w sumie nie wiem czy w razie ciąży mogę.

Dopiero 20. Będę testować za tydzień w środę jeśli @ nie przyjdzie, bo mam zaplanowany zabieg chirurgiczny ze znieczuleniem miejscowym i w sumie nie wiem czy w razie ciąży mogę.
U mnie 23 dc. Muszę zrobić ten rezonans ale i tak nawet jeśli to dopiero termin najbliższy na angiografie na grudzień. ;) Więc nie wiem czy w ogóle będę miała.

No i jeszcze przypatrzyłam się testowi chociaż nie powinno patrzyć się po 5 minutach i dłużej ale kreska przyciemniała, a jak wcześniej robiłam te testy to nawet jak się pojawiła a ciąży nie było to szybko znikała. No nic, mam nadzieję, że to TO. :)

Trzymam kciuki Gosia. Ja na negatywnie nie widzę nic, ale na oryginale już tak [emoji846]

Trzymam kciuki Gosia. Ja na negatywnie nie widzę nic, ale na oryginale już tak [emoji846]
No zobaczymy, nie liczę też, że jednak się udało bo u nas to ciężko z tym. :) Ale cichą nadzieję mam.

Teraz mam ciągły lekki dyskomfort na @ i na przemian jajniki mnie ciągną ale już nie tak mocno jak wczoraj lewy.

@Maliina gratuluję
@Migdalove trzymam kciuki żeby kreska ciemniala ;)
A ja dziś byłam na wizycie u pani endokrynolog ginekolog dostałam lek na zbicie prolaktyny bromocorn pół tabletki dziennie i skierowanie na LH fsh testosteron dhea i prolaktyne do powtórki po lekach i kolejna wizyta niestety dopiero 30 października bo takie są kolejki ale narazie jestem zadowolona że nie zostałam zbagatelizowana jak u poprzedniego lekarza....

@Maliina gratuluję
@Migdalove trzymam kciuki żeby kreska ciemniala ;)
A ja dziś byłam na wizycie u pani endokrynolog ginekolog dostałam lek na zbicie prolaktyny bromocorn pół tabletki dziennie i skierowanie na LH fsh testosteron dhea i prolaktyne do powtórki po lekach i kolejna wizyta niestety dopiero 30 października bo takie są kolejki ale narazie jestem zadowolona że nie zostałam zbagatelizowana jak u poprzedniego lekarza....
No i super. Działanie najważniejsze. Samo poczucie, że coś się robi już poprawia samopoczucie [emoji4]

A ja pragnę się pochwalić, że mój progesteron 7dpo wynosi 12 czyli raczej nie mam niedomogi lutealnej [emoji847] czekam jeszcze na TSH i prolaktynę. M. niestety testosteron blisko dolnej granicy... Ale w normie. Prolaktynę i TSH ma ok [emoji4]

reklama
Do góry