Ka.2606
Fanka BB :)
To dobrze, bo ja też już nie mam [emoji3]Nie musi, ja miałam sucho. Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobrze, bo ja też już nie mam [emoji3]Nie musi, ja miałam sucho. Trzymam kciuki
A u Ciebie który dzień cyklu?To dobrze, bo ja też już nie mam [emoji3]
U mnie 23 dc. Muszę zrobić ten rezonans ale i tak nawet jeśli to dopiero termin najbliższy na angiografie na grudzień. Więc nie wiem czy w ogóle będę miała.Dopiero 20. Będę testować za tydzień w środę jeśli @ nie przyjdzie, bo mam zaplanowany zabieg chirurgiczny ze znieczuleniem miejscowym i w sumie nie wiem czy w razie ciąży mogę.
No i jeszcze przypatrzyłam się testowi chociaż nie powinno patrzyć się po 5 minutach i dłużej ale kreska przyciemniała, a jak wcześniej robiłam te testy to nawet jak się pojawiła a ciąży nie było to szybko znikała. No nic, mam nadzieję, że to TO.
No zobaczymy, nie liczę też, że jednak się udało bo u nas to ciężko z tym. Ale cichą nadzieję mam.Trzymam kciuki Gosia. Ja na negatywnie nie widzę nic, ale na oryginale już tak [emoji846]
No i super. Działanie najważniejsze. Samo poczucie, że coś się robi już poprawia samopoczucie [emoji4]@Maliina gratuluję
@Migdalove trzymam kciuki żeby kreska ciemniala
A ja dziś byłam na wizycie u pani endokrynolog ginekolog dostałam lek na zbicie prolaktyny bromocorn pół tabletki dziennie i skierowanie na LH fsh testosteron dhea i prolaktyne do powtórki po lekach i kolejna wizyta niestety dopiero 30 października bo takie są kolejki ale narazie jestem zadowolona że nie zostałam zbagatelizowana jak u poprzedniego lekarza....
Pewnie, za chwilę dodam.Mogę prosićo dopisanie do pierwszego postu?
@Genadia
30 lat
Nast. @ - 04/09/2018
Cykl starań - 2
Dzieci - brak