Ka.2606
Fanka BB :)
Gratuluję bety! [emoji7] Progesteron piękny, a kreska zdecydowanie ciemniejsza niż wczoraj [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję bety! [emoji7] Progesteron piękny, a kreska zdecydowanie ciemniejsza niż wczoraj [emoji16]
Rozrzucaj nam tu ciążowe fluidki! Trzymaj kciuki, żebyśmy razem były na kwietniówkach!
zrobie w czwartek jeszcze raz ten sam zestaw beta Hcg i progesteron i jesli nie urosnie to od razu zadzwonie do lekarza.Malina zapytaj lekarza o ten progesteron ja tez miałam podobny na początku i powiedział ze jest trochę za niski. Powinien być ok 40...
A to co innego jeśli były poronienia to jak najbardziej biegnij po leki [emoji4]Tak tak pójdę na bęte w czwartek bo dzisiaj w pracy a na piątek będę miała akurat wyniki na wizytę do lekarza.wizyta u lekarza jest tylko formalnościa jeśli chodzi o potwierdzenie ciąży ale też cieszę się że się tak szybko dostanę bo jestem pewna że da mi leki gdyż już 2 razy poroniłam kilka lat temu.oby wszystko było dobrze teraz to będę się martwić dopiero.dzięki dziewczyny odezwę się w piątek Po wizycie.
we wtorek jedynie moge do niego isc. pisalam dzis do niego to w czwartek go nie ma.@Maliina gratuluję!!! Ja na początku miałam taki sam progesteron i dostałam luteinę. Mój gin powiedział,że jak będzie ponad 20 to nie, ale jak poniżej to mam brać luteinę. Masz możliwość skonsultować to że swoim?
Kochana ciąża u ciebie jak nic! Nie może być inaczej!
Mówisz, że mleczny był u ciebie oznaką ciąży? No super by było. A jak u ciebie z temp? Bo u mnie wciąż 36,60.
Fanka Kadry, mówisz, że mega pozytywne owu to też objaw ciąży? [emoji848]