reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Melduję się z wynikami:
beta:

Progesteron:

i jeszcze test zrobilam przed chwila ten sam co wczoraj i tak kminię czy jest ciut ciemniejszy czy nie? płytkowy zostawiłam na rano żeby mieć jakiś test z porannego moczu.
Gratuluję bety! [emoji7] Progesteron piękny, a kreska zdecydowanie ciemniejsza niż wczoraj [emoji16]

reklama
Rozrzucaj nam tu ciążowe fluidki! :) Trzymaj kciuki, żebyśmy razem były na kwietniówkach! :)

Kochana wysyłam Ci moc wirusków ciązowych

Gratuluję bety! [emoji7] Progesteron piękny, a kreska zdecydowanie ciemniejsza niż wczoraj [emoji16]

Mowisz ze progesteron jest ok? ja bym byla spokojniejsza gdyby był tak po srodku.
troche mnie martwi.

Tak tak pójdę na bęte w czwartek bo dzisiaj w pracy a na piątek będę miała akurat wyniki na wizytę do lekarza.wizyta u lekarza jest tylko formalnościa jeśli chodzi o potwierdzenie ciąży ale też cieszę się że się tak szybko dostanę bo jestem pewna że da mi leki gdyż już 2 razy poroniłam kilka lat temu.oby wszystko było dobrze teraz to będę się martwić dopiero.dzięki dziewczyny odezwę się w piątek Po wizycie.:)
A to co innego jeśli były poronienia to jak najbardziej biegnij po leki [emoji4]

@Maliina gratuluję!!! Ja na początku miałam taki sam progesteron i dostałam luteinę. Mój gin powiedział,że jak będzie ponad 20 to nie, ale jak poniżej to mam brać luteinę. Masz możliwość skonsultować to że swoim? :)

reklama
Kochana ciąża u ciebie jak nic! Nie może być inaczej!

Mówisz, że mleczny był u ciebie oznaką ciąży? No super by było. A jak u ciebie z temp? Bo u mnie wciąż 36,60.

Fanka Kadry, mówisz, że mega pozytywne owu to też objaw ciąży? [emoji848]

Ja w ciąży miałam owulacyjny taki pozytyw, ze w życiu takiego nie widziałam wcześniej. Jakos na samym początku

Do góry