reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Melduję się z wynikami:
beta:

Progesteron:

i jeszcze test zrobilam przed chwila ten sam co wczoraj i tak kminię czy jest ciut ciemniejszy czy nie? płytkowy zostawiłam na rano żeby mieć jakiś test z porannego moczu.
Gratuluję bety! [emoji7] Progesteron piękny, a kreska zdecydowanie ciemniejsza niż wczoraj [emoji16]

reklama
Rozrzucaj nam tu ciążowe fluidki! :) Trzymaj kciuki, żebyśmy razem były na kwietniówkach! :)

Kochana wysyłam Ci moc wirusków ciązowych

Gratuluję bety! [emoji7] Progesteron piękny, a kreska zdecydowanie ciemniejsza niż wczoraj [emoji16]

Mowisz ze progesteron jest ok? ja bym byla spokojniejsza gdyby był tak po srodku.
troche mnie martwi.

Tak tak pójdę na bęte w czwartek bo dzisiaj w pracy a na piątek będę miała akurat wyniki na wizytę do lekarza.wizyta u lekarza jest tylko formalnościa jeśli chodzi o potwierdzenie ciąży ale też cieszę się że się tak szybko dostanę bo jestem pewna że da mi leki gdyż już 2 razy poroniłam kilka lat temu.oby wszystko było dobrze teraz to będę się martwić dopiero.dzięki dziewczyny odezwę się w piątek Po wizycie.:)
A to co innego jeśli były poronienia to jak najbardziej biegnij po leki [emoji4]

@Maliina gratuluję!!! Ja na początku miałam taki sam progesteron i dostałam luteinę. Mój gin powiedział,że jak będzie ponad 20 to nie, ale jak poniżej to mam brać luteinę. Masz możliwość skonsultować to że swoim? :)

reklama
Kochana ciąża u ciebie jak nic! Nie może być inaczej!

Mówisz, że mleczny był u ciebie oznaką ciąży? No super by było. A jak u ciebie z temp? Bo u mnie wciąż 36,60.

Fanka Kadry, mówisz, że mega pozytywne owu to też objaw ciąży? [emoji848]

Ja w ciąży miałam owulacyjny taki pozytyw, ze w życiu takiego nie widziałam wcześniej. Jakos na samym początku

Do góry