reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Taka sytuacja u mnie.
23 dc 6 dpo

Dziś z ciekawości zrobiłam ponownie test owu:
Zobacz załącznik 888089

Cyrki jakieś [emoji23]
Może to druga owu w jednym cyklu [emoji38][emoji16][emoji1][emoji2]

Ja taki cyrk miałam w udanym cyklu [emoji846][emoji846] baaa mało tego, test owu pokazywał jasna kreske przy bieli na ciążowym właśnie w. 6dpo, w 8 dpo cień cienia cienia na ciążowym, w 9dpo już wyraźniejsza jasna kreseczka [emoji846]

reklama
Melduję się z wynikami:
beta:

Progesteron:

i jeszcze test zrobilam przed chwila ten sam co wczoraj i tak kminię czy jest ciut ciemniejszy czy nie? płytkowy zostawiłam na rano żeby mieć jakiś test z porannego moczu.

To juz oficjalnie gratuluje [emoji846][emoji846][emoji846] dbajcie o siebie i rośnijcie zdrowo [emoji16]

we wtorek jedynie moge do niego isc. pisalam dzis do niego to w czwartek go nie ma.

Malinka, tylko się nie stresuj. Z tym progesteronem to różnie. Ja raz miałam 35 a raz 26 po 2 dniach. Spokojnie. Ważne, ze nie jeestvw dolnej granicy [emoji846]

Odnośnie temperatury, to ja w tym udanym cyklu miałam niższe od 6dpo, byłam wręcz pewna, ze nic z tego bo takich niskich nigdy nie miałam w fazie lutelanej

Malinka, tylko się nie stresuj. Z tym progesteronem to różnie. Ja raz miałam 35 a raz 26 po 2 dniach. Spokojnie. Ważne, ze nie jeestvw dolnej granicy [emoji846]

Odnośnie temperatury, to ja w tym udanym cyklu miałam niższe od 6dpo, byłam wręcz pewna, ze nic z tego bo takich niskich nigdy nie miałam w fazie lutelanej
no wlasnie ja zawsze mowilam ze sie nie stresuje temp u mne sie nie sprawdza i wczesniej mialam dosc wysokie a tu ciagle ponizej 36 w 1 fazie pozniej lekko odbila ale nie przekraczam 36.5 i bylam pewna ze cykl stracony. oby tylko utrzymac i minac ten najniebezpieczniejszy okres.

No i jeszcze przypatrzyłam się testowi chociaż nie powinno patrzyć się po 5 minutach i dłużej ale kreska przyciemniała, a jak wcześniej robiłam te testy to nawet jak się pojawiła a ciąży nie było to szybko znikała. No nic, mam nadzieję, że to TO. :)

reklama
Do góry