reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Taka sytuacja u mnie.
23 dc 6 dpo

Dziś z ciekawości zrobiłam ponownie test owu:
Zobacz załącznik 888089

Cyrki jakieś [emoji23]
Może to druga owu w jednym cyklu [emoji38][emoji16][emoji1][emoji2]

Ja taki cyrk miałam w udanym cyklu [emoji846][emoji846] baaa mało tego, test owu pokazywał jasna kreske przy bieli na ciążowym właśnie w. 6dpo, w 8 dpo cień cienia cienia na ciążowym, w 9dpo już wyraźniejsza jasna kreseczka [emoji846]

reklama
Melduję się z wynikami:
beta:

Progesteron:

i jeszcze test zrobilam przed chwila ten sam co wczoraj i tak kminię czy jest ciut ciemniejszy czy nie? płytkowy zostawiłam na rano żeby mieć jakiś test z porannego moczu.

To juz oficjalnie gratuluje [emoji846][emoji846][emoji846] dbajcie o siebie i rośnijcie zdrowo [emoji16]

we wtorek jedynie moge do niego isc. pisalam dzis do niego to w czwartek go nie ma.

Malinka, tylko się nie stresuj. Z tym progesteronem to różnie. Ja raz miałam 35 a raz 26 po 2 dniach. Spokojnie. Ważne, ze nie jeestvw dolnej granicy [emoji846]

Odnośnie temperatury, to ja w tym udanym cyklu miałam niższe od 6dpo, byłam wręcz pewna, ze nic z tego bo takich niskich nigdy nie miałam w fazie lutelanej

Malinka, tylko się nie stresuj. Z tym progesteronem to różnie. Ja raz miałam 35 a raz 26 po 2 dniach. Spokojnie. Ważne, ze nie jeestvw dolnej granicy [emoji846]

Odnośnie temperatury, to ja w tym udanym cyklu miałam niższe od 6dpo, byłam wręcz pewna, ze nic z tego bo takich niskich nigdy nie miałam w fazie lutelanej
no wlasnie ja zawsze mowilam ze sie nie stresuje temp u mne sie nie sprawdza i wczesniej mialam dosc wysokie a tu ciagle ponizej 36 w 1 fazie pozniej lekko odbila ale nie przekraczam 36.5 i bylam pewna ze cykl stracony. oby tylko utrzymac i minac ten najniebezpieczniejszy okres.

No i jeszcze przypatrzyłam się testowi chociaż nie powinno patrzyć się po 5 minutach i dłużej ale kreska przyciemniała, a jak wcześniej robiłam te testy to nawet jak się pojawiła a ciąży nie było to szybko znikała. No nic, mam nadzieję, że to TO. :)

reklama
Do góry