Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po bromergonie dosyc szybko zalapalam ciążę poprzednim razem powodzenia!@Maliina gratuluję
@Migdalove trzymam kciuki żeby kreska ciemniala
A ja dziś byłam na wizycie u pani endokrynolog ginekolog dostałam lek na zbicie prolaktyny bromocorn pół tabletki dziennie i skierowanie na LH fsh testosteron dhea i prolaktyne do powtórki po lekach i kolejna wizyta niestety dopiero 30 października bo takie są kolejki ale narazie jestem zadowolona że nie zostałam zbagatelizowana jak u poprzedniego lekarza....
No ja teraz mam pierwszy cykl z Norprolac'iem więc też mam nadzieję, że szybko załapię.Ja po bromergonie dosyc szybko zalapalam ciążę poprzednim razem powodzenia!
Mi prolaktyna po Bromergonie spadła po 3 tyg z 25 do 7 [emoji4] brałam pół tab@Maliina gratuluję
@Migdalove trzymam kciuki żeby kreska ciemniala
A ja dziś byłam na wizycie u pani endokrynolog ginekolog dostałam lek na zbicie prolaktyny bromocorn pół tabletki dziennie i skierowanie na LH fsh testosteron dhea i prolaktyne do powtórki po lekach i kolejna wizyta niestety dopiero 30 października bo takie są kolejki ale narazie jestem zadowolona że nie zostałam zbagatelizowana jak u poprzedniego lekarza....
Bierzesz euthyrox ? Albo bromergon ?I niestety TSH znów w górze [emoji849]Zobacz załącznik 888211
Euthyrox na tarczycę, Dostinex na prolaktynę [emoji4] ostatnio endo mi zmniejszyła dawkę euthyroxu, teraz pewnie znów zwiększy.Bierzesz euthyrox ? Albo bromergon ?
U mnie było bez szału na samym początku ciąży. Absolutnie nic mnie nie zalewało . Raczej białawo-żółty śluz konsystencji kremu pojawiał się z rzadka przy podcieraniu. Dopiero potem, koło 7tc zaczynało być go więcej.Dziewczyny, a jak jest z tym śluzem na początku ciąży? On zawsze musi występować?
Też biorę euthyrox 25 i po 3 tyg spadło mi TSH z 4 do 1,7Euthyrox na tarczycę, Dostinex na prolaktynę [emoji4] ostatnio endo mi zmniejszyła dawkę euthyroxu, teraz pewnie znów zwiększy.
moje tsh wynosilo 2.32 i jak narazie wyniki potwierdzaja ciaze.I niestety TSH znów w górze [emoji849]Zobacz załącznik 888211