reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
I niestety TSH znów w górze [emoji849]
Przechwytywanie.JPG

Załączniki

• Przechwytywanie.JPG
    Przechwytywanie.JPG
    9,7 KB · Wyświetleń: 252
reklama
@Maliina gratuluję
@Migdalove trzymam kciuki żeby kreska ciemniala ;)
A ja dziś byłam na wizycie u pani endokrynolog ginekolog dostałam lek na zbicie prolaktyny bromocorn pół tabletki dziennie i skierowanie na LH fsh testosteron dhea i prolaktyne do powtórki po lekach i kolejna wizyta niestety dopiero 30 października bo takie są kolejki ale narazie jestem zadowolona że nie zostałam zbagatelizowana jak u poprzedniego lekarza....
Ja po bromergonie dosyc szybko zalapalam ciążę poprzednim razem :) powodzenia!

@Maliina gratuluję
@Migdalove trzymam kciuki żeby kreska ciemniala ;)
A ja dziś byłam na wizycie u pani endokrynolog ginekolog dostałam lek na zbicie prolaktyny bromocorn pół tabletki dziennie i skierowanie na LH fsh testosteron dhea i prolaktyne do powtórki po lekach i kolejna wizyta niestety dopiero 30 października bo takie są kolejki ale narazie jestem zadowolona że nie zostałam zbagatelizowana jak u poprzedniego lekarza....
Mi prolaktyna po Bromergonie spadła po 3 tyg z 25 do 7 [emoji4] brałam pół tab

Dziewczyny, a jak jest z tym śluzem na początku ciąży? On zawsze musi występować?
U mnie było bez szału na samym początku ciąży. Absolutnie nic mnie nie zalewało ;). Raczej białawo-żółty śluz konsystencji kremu pojawiał się z rzadka przy podcieraniu. Dopiero potem, koło 7tc zaczynało być go więcej.
Trzymam kciuki!!!!!

@Ka.2606 mój gin nie widzi przeciwwskazań do starań przy takim TSH. Najważniejsze są Ft3 i Ft4 i ich stosunek.

@Maliina ekstra. Piękna beta, piękne ciemniejące krechy. Progesteron jest ok wg mnie. To bardzo wczesna ciąża. Ma prawo być typowy jeszcze dla fazy lutealnej, a nie dla ciąży. Podobno bezpieczny jest faktycznie powyżej 20, ale pewnie zaraz taki osiągniesz. Ciesz się Kobieto :D!!!

Euthyrox na tarczycę, Dostinex na prolaktynę [emoji4] ostatnio endo mi zmniejszyła dawkę euthyroxu, teraz pewnie znów zwiększy.
Też biorę euthyrox 25 i po 3 tyg spadło mi TSH z 4 do 1,7
Ale zastanawiam się nad tym bromergonem też na prolatyne bo ładnie mi spadła do 7 ale endo utrzymuje dawkę pół tab i boje się czy za chwilę nie będzie za niska znowu

reklama
Do góry