reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Długo też odkladalismy to drugie dziecko bo moje pierwsze ma zaburzenia rozwoju i ma orzeczenie o niepełnosprawności. Robiliśmy wszystkie testy czy to nie genetyczne ale na szczęście okazało się ze nie. Walczymy o normalny rozwój jego na szczęście jest szansą ze dorówna rowiesnika, że sobie da radecw życiu ze znajdzie pracę i założy ridzum
Cześć dziewczyny! Ja dopiero włączyłam komputer, nie mam nawet kiedy z wami pisać. :D Za mną drugi dzień bycia nianią. Byłyśmy dzisiaj już same, ale dałyśmy sobie radę. :) Małej wychodzą zęby kolejne i daje jej to trochę w kość, do tego jakaś infekcja bo kaszel wybudzał ją z drzemki. Ogólnie było ok, marudziła trochę przed drugą drzemką, ale co się dziwić, dorosły jak go coś boli czy źle się czuje to humoru dobrego też nie ma. ;)

U mnie 17dc, odkąd biorę duphaston ciągle mam pełno śluzu. Cóż zobaczymy co z tego wyjdzie. :)

Witaj! Wybacz, że dopiero Cię witam, ale jak wspomniałam wyżej, no nie miałam jak wcześniej. Na pierwszej stronie prowadzimy tabelkę, zerknij na nią jeśli chcesz nasze grono trochę poznać. :) Jeśli chcesz być dopisana do tabelki - zapoznaj sie z danymi i napisz mi je. :) Przykro mi z powotu torbieli, oby szybko dało się ją 'zlikwidować' i trzymam kciuki za kolejny cykl. :)

Witaj! Ja tam kreseczkę widzę. :) Po cichutku gratuluję i trzymam kciuki aby testy były coraz bardziej wyraźniejsze. :)

Witaj! Pewnie, że możesz kochana! :) W grupie zawsze raźniej. :) Trzymam kciuki za testowanie. :) Na pierwszej stronie prowadzimy tabelkę, jeśli chcesz abym Cię do niej dopisała, zapoznaj się z danymi i napisz mi je. :)

Witaj! :) Widzę, że sporo dziewczyn ma termin @ na 8 marca. :) Trzymam kciuki za najbliższe testowanie. Prowadzimy tabelkę na pierwszej stronie wątku, zapoznaj się z nią, a jeśli chcesz być do niej dopisana to napisz mi dane jakie tam wpisujemy a ja Cię dopiszę. :)
@nick Jusiaczek1991
Imię, wiek, miasto Justyna, 27, śląsk
Data następnej @ 08.03.2018
Cykl starań 4
Dzieci 1 syn

reklama
U mnie 26 dc. Dzisiaj odbieram wynik bety!!! Stresuje się jak przed maturą ;) choć robiłam w 25 dc i może być za szybko by coś wyszło ale nadzieja umiera ostatnia :) jajniki lekko kłują, cycki bolą od trzech dni ale dzisiaj jakby trochę mniej.. zobaczymy ;) do 30 dc mam brać dupasthon więc do @ jeszcze napewno z tydzień.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 26 dc. Dzisiaj odbieram wynik bety!!! Stresuje się jak przed maturą ;) choć robiłam w 25 dc i może być za szybko by coś wyszło ale nadzieja umiera ostatnia :) jajniki lekko kłują, cycki bolą od trzech dni ale dzisiaj jakby trochę mniej.. zobaczymy ;) do 30 dc mam brać dupasthon więc do @ jeszcze napewno z tydzień.

zycze wysokiej bety i żeby @już nie bylo

Trzymam kciuki [emoji8] o ktorej wynik?

Moja córa urodzona z om 37+2 ale z usg wcześniak z 35+5 też na szczęście zdrowa się urodziła. Spędziłyśmy więcej czasu w szpitalu z powodu żółtaczki ( 5dni ) potem co prawda bardzo wzmożone napięcie mięśniowe i te marne 2590g ale dziękuję, że jest, że mogę ją tulić.. chociaż każdy cykl i tak był dla mnie jak strata dziecka a staraliśmy się 25 cykli to nie chcę wiedzieć co czują kobiety po poronieniu albo te które urodziły dzieci powiedzmy właśnie w 24 tc jak @Baffi26
Synek ważył 2560 g jak się urodził i mierzył 50 cm. Został dłużej w szpitalu bo miał problemy z oddychaniem i wewnątrz organizmu zakażenie. Wszędzie miał podpiete wenflony w obu raczkach, obu nóżkach i głowie. Pamiętam że przez pierwsze 3 dni nie mogłam go nawet dotknąć bo lekarze niepozwalali. Stałam i zaglądałam jak leży w inkubatorze. Ważne że teraz nasze dzieci są zdrowe i pięknie się rozwijają [emoji5].

xrot3e3khrx43f8f.png

Trzymam kciuki [emoji8] o ktorej wynik?
Będę dzwonić pytać czy jest szybciej bo zawsze jest koło 12 a okazuje się że mąż chce mój samochód dzisiaj wziąć do pracy i jedzie koło 11 już [emoji24] [emoji27] chyba na rowerze po nią pojadę gdy trzeba będzie [emoji1]

Czekam na te wyniki :). Daj znać jak już będą :)

xrot3e3khrx43f8f.png

reklama
U mnie 5 dzien cuklu małpa sie skonczyla.od wczoraj pije ponownie po 6m-c przerwy ocet jabkowy.wbrew pozorom jest bardzo zdrowy(jak jabłka) genialnie odkwasza organizm.dzis ide z moim 9 latkiem na bilans 10 latka.paradoks.urodzil sie 28 12 dlatego rocznikowo jest dziesieciolatkiem.Jezeli chodzi o dzieci to moje to kolosy przy waszych.corka waga ur 3570 g a syn 3750g w 40 tyg ciazy.
Sesil trzymam kciuki i czekam twoj wynik.
Milego dna wam zycze

Do góry