Jusiaczek1991
Zaangażowana w BB
Długo też odkladalismy to drugie dziecko bo moje pierwsze ma zaburzenia rozwoju i ma orzeczenie o niepełnosprawności. Robiliśmy wszystkie testy czy to nie genetyczne ale na szczęście okazało się ze nie. Walczymy o normalny rozwój jego na szczęście jest szansą ze dorówna rowiesnika, że sobie da radecw życiu ze znajdzie pracę i założy ridzum
Imię, wiek, miasto Justyna, 27, śląsk
Data następnej @ 08.03.2018
Cykl starań 4
Dzieci 1 syn
@nick Jusiaczek1991Cześć dziewczyny! Ja dopiero włączyłam komputer, nie mam nawet kiedy z wami pisać. Za mną drugi dzień bycia nianią. Byłyśmy dzisiaj już same, ale dałyśmy sobie radę. Małej wychodzą zęby kolejne i daje jej to trochę w kość, do tego jakaś infekcja bo kaszel wybudzał ją z drzemki. Ogólnie było ok, marudziła trochę przed drugą drzemką, ale co się dziwić, dorosły jak go coś boli czy źle się czuje to humoru dobrego też nie ma.
U mnie 17dc, odkąd biorę duphaston ciągle mam pełno śluzu. Cóż zobaczymy co z tego wyjdzie.
Witaj! Wybacz, że dopiero Cię witam, ale jak wspomniałam wyżej, no nie miałam jak wcześniej. Na pierwszej stronie prowadzimy tabelkę, zerknij na nią jeśli chcesz nasze grono trochę poznać. Jeśli chcesz być dopisana do tabelki - zapoznaj sie z danymi i napisz mi je. Przykro mi z powotu torbieli, oby szybko dało się ją 'zlikwidować' i trzymam kciuki za kolejny cykl.
Witaj! Ja tam kreseczkę widzę. Po cichutku gratuluję i trzymam kciuki aby testy były coraz bardziej wyraźniejsze.
Witaj! Pewnie, że możesz kochana! W grupie zawsze raźniej. Trzymam kciuki za testowanie. Na pierwszej stronie prowadzimy tabelkę, jeśli chcesz abym Cię do niej dopisała, zapoznaj się z danymi i napisz mi je.
Witaj! Widzę, że sporo dziewczyn ma termin @ na 8 marca. Trzymam kciuki za najbliższe testowanie. Prowadzimy tabelkę na pierwszej stronie wątku, zapoznaj się z nią, a jeśli chcesz być do niej dopisana to napisz mi dane jakie tam wpisujemy a ja Cię dopiszę.
Imię, wiek, miasto Justyna, 27, śląsk
Data następnej @ 08.03.2018
Cykl starań 4
Dzieci 1 syn