reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Długo też odkladalismy to drugie dziecko bo moje pierwsze ma zaburzenia rozwoju i ma orzeczenie o niepełnosprawności. Robiliśmy wszystkie testy czy to nie genetyczne ale na szczęście okazało się ze nie. Walczymy o normalny rozwój jego na szczęście jest szansą ze dorówna rowiesnika, że sobie da radecw życiu ze znajdzie pracę i założy ridzum
Cześć dziewczyny! Ja dopiero włączyłam komputer, nie mam nawet kiedy z wami pisać. :D Za mną drugi dzień bycia nianią. Byłyśmy dzisiaj już same, ale dałyśmy sobie radę. :) Małej wychodzą zęby kolejne i daje jej to trochę w kość, do tego jakaś infekcja bo kaszel wybudzał ją z drzemki. Ogólnie było ok, marudziła trochę przed drugą drzemką, ale co się dziwić, dorosły jak go coś boli czy źle się czuje to humoru dobrego też nie ma. ;)

U mnie 17dc, odkąd biorę duphaston ciągle mam pełno śluzu. Cóż zobaczymy co z tego wyjdzie. :)

Witaj! Wybacz, że dopiero Cię witam, ale jak wspomniałam wyżej, no nie miałam jak wcześniej. Na pierwszej stronie prowadzimy tabelkę, zerknij na nią jeśli chcesz nasze grono trochę poznać. :) Jeśli chcesz być dopisana do tabelki - zapoznaj sie z danymi i napisz mi je. :) Przykro mi z powotu torbieli, oby szybko dało się ją 'zlikwidować' i trzymam kciuki za kolejny cykl. :)

Witaj! Ja tam kreseczkę widzę. :) Po cichutku gratuluję i trzymam kciuki aby testy były coraz bardziej wyraźniejsze. :)

Witaj! Pewnie, że możesz kochana! :) W grupie zawsze raźniej. :) Trzymam kciuki za testowanie. :) Na pierwszej stronie prowadzimy tabelkę, jeśli chcesz abym Cię do niej dopisała, zapoznaj się z danymi i napisz mi je. :)

Witaj! :) Widzę, że sporo dziewczyn ma termin @ na 8 marca. :) Trzymam kciuki za najbliższe testowanie. Prowadzimy tabelkę na pierwszej stronie wątku, zapoznaj się z nią, a jeśli chcesz być do niej dopisana to napisz mi dane jakie tam wpisujemy a ja Cię dopiszę. :)
@nick Jusiaczek1991
Imię, wiek, miasto Justyna, 27, śląsk
Data następnej @ 08.03.2018
Cykl starań 4
Dzieci 1 syn

reklama
U mnie 26 dc. Dzisiaj odbieram wynik bety!!! Stresuje się jak przed maturą ;) choć robiłam w 25 dc i może być za szybko by coś wyszło ale nadzieja umiera ostatnia :) jajniki lekko kłują, cycki bolą od trzech dni ale dzisiaj jakby trochę mniej.. zobaczymy ;) do 30 dc mam brać dupasthon więc do @ jeszcze napewno z tydzień.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 26 dc. Dzisiaj odbieram wynik bety!!! Stresuje się jak przed maturą ;) choć robiłam w 25 dc i może być za szybko by coś wyszło ale nadzieja umiera ostatnia :) jajniki lekko kłują, cycki bolą od trzech dni ale dzisiaj jakby trochę mniej.. zobaczymy ;) do 30 dc mam brać dupasthon więc do @ jeszcze napewno z tydzień.

zycze wysokiej bety i żeby @już nie bylo

Trzymam kciuki [emoji8] o ktorej wynik?

Moja córa urodzona z om 37+2 ale z usg wcześniak z 35+5 też na szczęście zdrowa się urodziła. Spędziłyśmy więcej czasu w szpitalu z powodu żółtaczki ( 5dni ) potem co prawda bardzo wzmożone napięcie mięśniowe i te marne 2590g ale dziękuję, że jest, że mogę ją tulić.. chociaż każdy cykl i tak był dla mnie jak strata dziecka a staraliśmy się 25 cykli to nie chcę wiedzieć co czują kobiety po poronieniu albo te które urodziły dzieci powiedzmy właśnie w 24 tc jak @Baffi26
Synek ważył 2560 g jak się urodził i mierzył 50 cm. Został dłużej w szpitalu bo miał problemy z oddychaniem i wewnątrz organizmu zakażenie. Wszędzie miał podpiete wenflony w obu raczkach, obu nóżkach i głowie. Pamiętam że przez pierwsze 3 dni nie mogłam go nawet dotknąć bo lekarze niepozwalali. Stałam i zaglądałam jak leży w inkubatorze. Ważne że teraz nasze dzieci są zdrowe i pięknie się rozwijają [emoji5].

xrot3e3khrx43f8f.png

Trzymam kciuki [emoji8] o ktorej wynik?
Będę dzwonić pytać czy jest szybciej bo zawsze jest koło 12 a okazuje się że mąż chce mój samochód dzisiaj wziąć do pracy i jedzie koło 11 już [emoji24] [emoji27] chyba na rowerze po nią pojadę gdy trzeba będzie [emoji1]

Czekam na te wyniki :). Daj znać jak już będą :)

xrot3e3khrx43f8f.png

reklama
U mnie 5 dzien cuklu małpa sie skonczyla.od wczoraj pije ponownie po 6m-c przerwy ocet jabkowy.wbrew pozorom jest bardzo zdrowy(jak jabłka) genialnie odkwasza organizm.dzis ide z moim 9 latkiem na bilans 10 latka.paradoks.urodzil sie 28 12 dlatego rocznikowo jest dziesieciolatkiem.Jezeli chodzi o dzieci to moje to kolosy przy waszych.corka waga ur 3570 g a syn 3750g w 40 tyg ciazy.
Sesil trzymam kciuki i czekam twoj wynik.
Milego dna wam zycze

Do góry