Tylko w ciąży nie wiem jak ze skrzypemHerbatka z pokrzywy i polecam wcierki i maski Jantar tak jak. @Migdalove poleciła :-) skrzyp chyba też można pić.
U mnie pomaga też picie siemienia lnianego, odwiedz lekarza możliwe że masz jakieś niedobory witamin.
reklama
Tylko czy można w ciąży. Bo mamalka już w dwupakuPodobno picie siemienia lnianego, nie dość, ze dobrze wpływa na płodność to jeszcze jest genialne na włosy i paznokcie.
irminka1231
Fanka BB :)
Z tego co czytalam skrzyp nie bardzo w ciazy .ale siemie lniane jak .najbardziej.
Ja syna nie karmie 2 lata ponad już, a pokarm mam do tej pory [emoji14] bez przerwy. Wiadomo niewielkie ilości ale jest. Poziom prolaktyny przed ciążą sprawdzałam byłacw normie.dziś mamy 18 dc i około 5-6 dni po owu za oknem zimno mamy u mnie -18 piersi dziś sa mniej bolesne odczowam taki lekki tepy bol w podbrzuszu i w okolicach prawego jajnika ale powiem wam ciekawostke wczoraj była u mnie moja bratanica jest w 25 tc brzusiu ma wielki i ja sobie ten brzusia glaskalam i maly mnie kopna a mi jakby na znak jakiś zaswedziala brodawka sutkowa takie mrowienie dostałam i jak nadusilam delikatnie to pokazala się biala kropeczka jakby mleko co o tym myślicie ?? dodam ze jak bylam w ciąży z mlodsza corka tez tak miałam ale w okolicy 25-27 tydzień ze jak uslyszalam placz dziecka zaczynala się produkcja zresztą to była moja zmora po porodzie jak tylko jakies dziecko zaczynalo plakac ze mnie się dosłownie lalo pokarmem a moja mala w szpitalu nie chcala jesc wiec karmiłam dziecko dziewczyny która ze mna lezala bo ona nie miała pokarmu wcale
Sprawdź prolaktynę. Bo jeśli nie miałaś pokarmu, a nagle się pojawił to mogą ale nie muszą oczywiście być problemy z prolaktyna
Mój synek 55 cm i 3650g. Urodzony z terminu z USG a z terminu z om 4 dni wcześniej. Taki mały pulpecik byłU mnie 5 dzien cuklu małpa sie skonczyla.od wczoraj pije ponownie po 6m-c przerwy ocet jabkowy.wbrew pozorom jest bardzo zdrowy(jak jabłka) genialnie odkwasza organizm.dzis ide z moim 9 latkiem na bilans 10 latka.paradoks.urodzil sie 28 12 dlatego rocznikowo jest dziesieciolatkiem.Jezeli chodzi o dzieci to moje to kolosy przy waszych.corka waga ur 3570 g a syn 3750g w 40 tyg ciazy.
Sesil trzymam kciuki i czekam twoj wynik.
Milego dna wam zycze
mamunia86
Fanka BB :)
@encirclede moja córka urodziła się w 42 tc z waga 2410g, najstarszy niewiele wiekszy był bo 2610g A najmłodszy tak jak pisałam 2780g.
Ogólnie mam szczupłe dzieci, ale to po rodzicach. Synek ma 4, 5 latek i waży niespełna 14 kg 104 cm. Starsze też szczuplaki. Maż drobny i ma 170 cm Ja też nieduża 157 cm i 51 lg tak, że genów nie oszukamy szczególnie, że sami mali się rodzilismy.
Ogólnie mam szczupłe dzieci, ale to po rodzicach. Synek ma 4, 5 latek i waży niespełna 14 kg 104 cm. Starsze też szczuplaki. Maż drobny i ma 170 cm Ja też nieduża 157 cm i 51 lg tak, że genów nie oszukamy szczególnie, że sami mali się rodzilismy.
O boziu. To drobniutki chłopiec faktycznie. Mój 3,5 latek 18kg i ciuszki na 104.@encirclede moja córka urodziła się w 42 tc z waga 2410g, najstarszy niewiele wiekszy był bo 2610g A najmłodszy tak jak pisałam 2780g.
reklama
Ja też całe życie byłam mała i drobna do tej pory kurdupel jestem 158 cm. Przed ciążą z synem 42 kg, a przed tą ciąża 52. Gdzie jak na początku schudłam do 47,5 tak od półtora miesiąca przytyłam kg i tak utrzymuje mi się 48,5. Mam nadzieję że jak najdłużej [emoji23]Tak, my z tych ponizej 3 c. Idą własną ścieżką do góry ale idą. Wyniki w normie więc luzik.
Za to enegii co nie miara.