reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja jak zwykle nic nie widzę. Wy to macie wprawę ;p
Ja to jak.na początku robiłam testy i.też wychodziły takie kreski sprawdzałam tak jak tylko się da sprawdzić. Pod światłem , przy oknie nawet robiłam zdj z lampą bo też dobrze widać kreske jak,jest.. może stąd już je widzę wszędzie:)

reklama
Ja tez czekam[emoji53] wolałabym, żeby już przyszła i z nadzieja rozpoczęłabym nowy cykl. Jakoś nie chce mi się wierzyć, ze w tym się udało... i te negatywne testy. Człowiek się wykończy.

No mam dokładnie to samo ... :( już tak bardzo czuję się na miesiączkę a jej nie ma :( wgl to mam nadzieję, że przyjdzie tego 4.03 a nie później... A jeszcze pełno krost mi wyskoczyło i wyglądam i czuję się jak kupa :/

sorry dziewczyny ale nie mam dzisiaj nastroju :( muszę sobie trochę ponarzekać...

No mam dokładnie to samo ... :( już tak bardzo czuję się na miesiączkę a jej nie ma :( wgl to mam nadzieję, że przyjdzie tego 4.03 a nie później... A jeszcze pełno krost mi wyskoczyło i wyglądam i czuję się jak kupa :/

sorry dziewczyny ale nie mam dzisiaj nastroju :( muszę sobie trochę ponarzekać...

Jeśli ma Ci to pomóc to narzekaj ile się da :) Ale jeśli się czujesz, jakbyś miała mieć @ to może jednak są to już jakieś objawy?
W każdym razie trzymam za Was kciuki!

Tak w ogólnym bo jeszcze bede miec usuwany jeden zrost. Mialam podejrzenie torbieli albo nowotworu jajnika. Okazalo sie ze owszem torbiel jest ale nie trzeba usuwac i jest ona po poprzednim zabiegu- jak widac niedokladnym- zbadal mnie ginekolog onkolog i wykluczyl nowotor. Powiedzial w sumie to wymusilam zeby obiecal ze zajde w ciaze a on odpowiedzial ze do wakacji uda sie jezeli zrobie te droznosc :) wiec podjelam sie :)

Mi też moja pani ginekolog mówi, że drożność bardzo zwiększa szanse i do wakacji powinno się po niej udać więc pokładam w tym badaniu duże nadzieje. Najbliższy cykl mamy jeszcze spróbować stymulacji a jak to nie wyjdzie to właśnie za miesiąc zrobię drożność. Zatem daj znać jak wyglądało to badanie u Ciebie jak będziesz po :) No i życzę, żeby okazało się ono kluczem do sukcesu :)

Ktory kalendarz dn plodnych polecacie, na dwoch wychodza mi inne terminy dn plodnych czy sa tu jakies dziewczyny ktore mimo miesniaka zaszly w ciaze?

Jeśli ma Ci to pomóc to narzekaj ile się da :) Ale jeśli się czujesz, jakbyś miała mieć @ to może jednak są to już jakieś objawy?
W każdym razie trzymam za Was kciuki!

Objawy ciąży to nie sa ponieważ niedawno poroniłam w 10tyg :( i teraz czekam na pierwszą @ po poronieniu :( dlatego już chciałabym zacząć się starać a nie czekać...

reklama
Objawy ciąży to nie sa ponieważ niedawno poroniłam w 10tyg :( i teraz czekam na pierwszą @ po poronieniu :( dlatego już chciałabym zacząć się starać a nie czekać...
Przykro mi :( współczuję Ci bardzo. Nic dziwnego, że już czekasz na @. Oby wszystko się szybko dobrze poukładało, trzymam kciuki!

Do góry