reklama
1
174974
Gość
Dziewczyny, wybaczcie, że dopiero teraz piszę ale po powrocie do domu jeszcze musieliśmy pojechać do miasta i po prostu nie miałam kiedy nawet usiąść i odpisać. Tabelkę też jutro Wam ogarnę.
A jak w pracy... No super. Oczywiście na początku czułam taką jakby barierę, bo obce dziecko, nowa sytuacja ale przełamuje lody. Jest cudownym dzieciaczkiem. [emoji813] Pewnie nie raz da mi w kość ale to nic, przecież to tylko dziecko. Dzisiaj wyszły jej dwa kolejne ząbki, więc co za tym idzie trochę marudziła już pod koniec i nie ma zasnąć przy drugiej drzemce. Ciekawe jak będzie jutro, bo jutro już będę sama z małą. Więc trzymajcie za nas kciuki.
A teraz już idę spać, bo pobudka o 5 rano. [emoji23] Dobranoc! [emoji8]
A jak w pracy... No super. Oczywiście na początku czułam taką jakby barierę, bo obce dziecko, nowa sytuacja ale przełamuje lody. Jest cudownym dzieciaczkiem. [emoji813] Pewnie nie raz da mi w kość ale to nic, przecież to tylko dziecko. Dzisiaj wyszły jej dwa kolejne ząbki, więc co za tym idzie trochę marudziła już pod koniec i nie ma zasnąć przy drugiej drzemce. Ciekawe jak będzie jutro, bo jutro już będę sama z małą. Więc trzymajcie za nas kciuki.
Baffi26
Fanka BB :)
witam wszystkich dziś 17 dc i teoretycznie 4dni po owu na razie nic się u mnie nie dzieje poza tymi moimi piersiami bola jak cholera dziś bez stanika chodze bo nie da rady inaczej z tego wnioskuje ze progesteron rosnie a to już cos czekam do 8 marca i testujemy tzymam kciuki za inne testujące w tych dniach oby nam wszystkim wyszly 2 kreseczki i oby nas pozarazaly ciaza
Otoona
Początki zawsze są stresujące. Dziecko nie zna Ciebie A Ty jego. Jednak jak już się poznacie to będzie super [emoji5]. Grunt że praca Ci się podoba i chętnie do niej jedziesz [emoji5]. Powodzenia w dzisiejszym dniu i w kolejnych [emoji5].Dziewczyny, wybaczcie, że dopiero teraz piszę ale po powrocie do domu jeszcze musieliśmy pojechać do miasta i po prostu nie miałam kiedy nawet usiąść i odpisać. Tabelkę też jutro Wam ogarnę.
Otoona
Ja 8 marca 2015 roku zobaczyłam dwie kreseczki. Dla mnie to szczególny dzień [emoji5]. Życzę aby i dla Ciebie był szczęśliwy [emoji5]. Przesyłam fluidy ciążowe[emoji5].witam wszystkich dziś 17 dc i teoretycznie 4dni po owu na razie nic się u mnie nie dzieje poza tymi moimi piersiami bola jak cholera dziś bez stanika chodze bo nie da rady inaczej z tego wnioskuje ze progesteron rosnie a to już cos czekam do 8 marca i testujemy tzymam kciuki za inne testujące w tych dniach oby nam wszystkim wyszly 2 kreseczki i oby nas pozarazaly ciaza
Przykro mi. Dobrze że masz plan, zajmiesz głowę to może pomoże to w staraniach [emoji5]. Chodzi mi o to że wyluzujesz [emoji5]
Dokładnie
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Konieczne w następnym cyklu nam się uda!Przykro mi .fajny plan na aktywnosc.wiesz nastepny cykl bedzie nasz.trzymam kciuki
Początek 10 tygodnia 2 ciąży a już taki brzuch?
Możliwe? Czy raczej moje zwidy
Jak to.jest ?
Piękne są te Wasze brzuszki !!Możliwe. To mój. Też druga ciąża. 4 lata po pierwszej ciąży.
patuśka
Witam sie w 19 dc. Chyba jest nas sporo testujących 8 marca juz nie moge sie doczekać.
Ale przyznam, ze mam przeczucie, ze sie nie udalo. Tez ostatnio duzo stresow miałam, a to zle wplywa. Sluz byl, ale nie ten rozciagliwy.
Dziewczyny, poprawcie mnie jesli sie myle, ale te ktore ostatnio zobaczylyscie ll to juz termin na listopad?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale przyznam, ze mam przeczucie, ze sie nie udalo. Tez ostatnio duzo stresow miałam, a to zle wplywa. Sluz byl, ale nie ten rozciagliwy.
Dziewczyny, poprawcie mnie jesli sie myle, ale te ktore ostatnio zobaczylyscie ll to juz termin na listopad?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sesil
byłam dzisiaj ne becie, wynik jutro ale ja jakos juz jestem podłamana chyba przestałam juz wierzyc ze nam sie uda.... przychodnia pełna dzieciaczków, dół, dół i jeszcze raz dół
az sie boje isc po wynik... chociaz wiem ze dopiero dzis 25 dc ale mimo wszystko wiem ze sie mega załamie znowu gdy odczytam brak ciazy
piersi od wczoraj mnie bola i sa takie jakby wieksze ale to chyba luteina z dupasthonem tak działaja....
az sie boje isc po wynik... chociaz wiem ze dopiero dzis 25 dc ale mimo wszystko wiem ze sie mega załamie znowu gdy odczytam brak ciazy
piersi od wczoraj mnie bola i sa takie jakby wieksze ale to chyba luteina z dupasthonem tak działaja....
reklama
Asieeek
Aktywna w BB
Cześć Dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć ☺ to nasz 2 miesiąc prób i też czekam na wyniki tych starań. To mój 29 dc. Niestety cykle mam nieregularne średnio ok. 35 dni i nie wiem czy się udalo. Chcialam poczekać jeszcze tydzień z testowaniem, ale dziś mnie pokusiło i zrobiłam test. 2 kresek "chyba" nie ma. Wydaje mi się, że jakiś mega delikatny zarys jest, ale chyba to tylko moje pobożne życzenia
Zobacz media 718804
Zobacz media 718804