irminka1231
Fanka BB :)
Witaj widze druga kreseczke gratuluje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Jest kreseczka druga. Może idz na betę?Cześć Dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć ☺ to nasz 2 miesiąc prób i też czekam na wyniki tych starań. To mój 29 dc. Niestety cykle mam nieregularne średnio ok. 35 dni i nie wiem czy się udalo. Chcialam poczekać jeszcze tydzień z testowaniem, ale dziś mnie pokusiło i zrobiłam test. 2 kresek "chyba" nie ma. Wydaje mi się, że jakiś mega delikatny zarys jest, ale chyba to tylko moje pobożne życzenia
Zobacz media 718804
Trzymam kciuki za wysoki wynik beta.byłam dzisiaj ne becie, wynik jutro ale ja jakos juz jestem podłamana chyba przestałam juz wierzyc ze nam sie uda.... przychodnia pełna dzieciaczków, dół, dół i jeszcze raz dół
az sie boje isc po wynik... chociaz wiem ze dopiero dzis 25 dc ale mimo wszystko wiem ze sie mega załamie znowu gdy odczytam brak ciazy
piersi od wczoraj mnie bola i sa takie jakby wieksze ale to chyba luteina z dupasthonem tak działaja....
Widać drugą kreskę, zrób betęCześć Dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć ☺ to nasz 2 miesiąc prób i też czekam na wyniki tych starań. To mój 29 dc. Niestety cykle mam nieregularne średnio ok. 35 dni i nie wiem czy się udalo. Chcialam poczekać jeszcze tydzień z testowaniem, ale dziś mnie pokusiło i zrobiłam test. 2 kresek "chyba" nie ma. Wydaje mi się, że jakiś mega delikatny zarys jest, ale chyba to tylko moje pobożne życzenia
Zobacz media 718804
Hej. Jest kreseczka druga. Może idz na betę?
Cześć mogę do Was dołączyć? Cykl starań 2. 27 dc, cykle mam 30 dniowe. Za 2 dni bede testowac
Bolą mnie piersi, ale przed okresem też zawsze mnie bolą, wiec to pewnie żaden objaw. Poza tym nie mam żadnych. Zobaczymy czy tym razem sie udalo czy znowu @ przyjedzieWitaj masz jakieś objawy?