Jusiaczek1991
Zaangażowana w BB
Hej jestem nowa mam 27 lat jestem ze śląska mam jednego synka od 4 cykli się staramy o drugiego dzidziusia @ ma nastąpić 08.03
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam nowe staraczki. W marcu będzie wysyp kreseczek, sporo testujących
Witaj. Też jestem ze Śląska [emoji5]. Skąd dokładnie jesteś [emoji5]? Też mam jednego synka. Mnie się udało w 5 cyklu. Trzymam kciuki żeby @ nieprzylazla [emoji5].Hej jestem nowa mam 27 lat jestem ze śląska mam jednego synka od 4 cykli się staramy o drugiego dzidziusia @ ma nastąpić 08.03
Aromek to chyba pochodna lemetty..Witam nowe staraczki [emoji4]
U mnie 15dc, bylam na monitoringu, niestety dalej nic nie uroslo... [emoji15] (dla przypomnienia bralam clo 2-6dc). Dostalam standardowo luteine na wywolanie okresu. Mialam leciec dalej z clo, ale ze wzgledu na uczulenie dostalam aromek. Czy ktos cos o nim slyszal? Jakie efekty? [emoji4][emoji4]
Witam was ponownie, pisalam na poprzednim watku... Mam syna 2,5 r., odrazu w pierwszym cyklu starań, natomiast teraz staram sie o drugiego dzidziuś juz 8 cykli i nic mam 33 lata, lublin