reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ojej to ja przez całą ciążę przytyłam z 4-5kilo ..Ciekawe od czego to zależy że niektóre kobiety tuja po 20 kg a niektóre 5
W moim przypadku problem był w hormonach. Jadłam jak zwykle normalne obiady domowe, warzywa, owoce na przekąskę. Słodycze rzadko. Mój brzuch w 10tc był już bardzo duży.

Dzień dobry, u mnie 28 dc, brzuch wciąż pobolewa [emoji6]
Hej u mnie 27dc jak narazie zero bolu brzucha jak na okres pare dni temu lekko mnir pobolewal.i teraz nic chodze ciagle siku i wczoraj zle sie czulam bylo by fajnie jakby nam sir udalo. Ja w pierwszej ciazy nie mialam zadnych obiaamwow a moze nawet nie zeracakam uwagi na nie.? Piwodzenia i || zycze. Ja testuje we wtorek jak wiedzmia nir przyjdzie :-)

Mnie za to bolały bardzo. Od momentu owulacji do teraz bolą codziennie. Dodatkowo biegunki, ciagniecie i klucie w dole brzucha to były moje pierwsze objawy :)

A mnie zazwyczaj bolą, a w tym cyklu nic. Tylko uczucie na @ coraz mocniejsze, takie typowo skurczowe... Więc coś czuję, że jutro zamiast robić test, po prostu zacznę kolejny cykl [emoji6]

Ja po pierwszej @ zaczęłam. Pół roku po zabiegu zobaczyłam dwie kreseczki, ale dopiero po obniżeniu tsh euthyroxem. Niestety tarczyca skutecznie może utrudnić zajście w ciąże... mam nadzieje, że uda Ci się jak najszybciej :*
Ja tez już czekam z niecierpliwością na wizytę, jestem ciekawe co powie lekarz. Chciałabym by trochę mnie poprowadził co i jak dalej, jakie badania i kiedy. Chciałabym jak najszybciej zacząć starania... ciekawe ile mi znowu zejdzie miesięcy...

Napewno pomoże.. ja też duzo kasy zostawiłam u lekarzy jak sie staralismy, a szczegolnie po poronieniu jak zdecydowalam sie na monitoring...wizyta co 2 dni, masakra. Ale każde pieniadze bym poswiecila, zeby tylko sie udało ;) u Ciebie tez sie uda, zobaczysz!
@Dagaa11 u Ciebie który tydzień? To Twoja druga ciąża? Wszystko przebiega prawidłowo teraz ? (Oczywiście mam nadzieje, ze tak) ale chciałabym się troszke dowiedzieć przed staraniami kolejnymi. Co prawda u mnie nie było poronienia, tylko obumarcie... ale zabieg musieli zrobic, a czułam się tak dobrze, ze nawet bym nie wiedziała ze coś jest nie tak, gdyby nie ta beta...

reklama
Do góry