reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mnie bolały. Ale tak samo bolały przed okresem. Więc u mnie ból piersi to nie był żaden objaw :D
A mnie wlasnie przed okresem nie bolą a wciazy jak byłam ostatnio w maju to mnie bolały nie tak bardzo ale trochę i to zwiastowało ciążę ..Ale na razie nie czuje żeby mnie jakoś bolały ...mam nadzieję że jeszcze zabola ;)

A mnie wlasnie przed okresem nie bolą a wciazy jak byłam ostatnio w maju to mnie bolały nie tak bardzo ale trochę i to zwiastowało ciążę ..Ale na razie nie czuje żeby mnie jakoś bolały ...mam nadzieję że jeszcze zabola ;)
W każdej ciąży mogą być inne objawy :) to moja druga ciąża i inaczej było teraz i inaczej w ciąży z synem :)

Mnie przez ostatnie cykle w ogóle piersi nie bolały. Ale wracając do wcześniejszych cykli to bolały mnie od 14dc i do momentu pojawienia się krwawienia (nie ważne czy cykl był 30 czy 80 dniowy). A przy pierwszej ciąży to było tak, że piersi bolały jak zwykle tyle, że nagle zrobiły się większe i od razu rozstępy, wg OM rozstępy pojawiły się już w 6tc.

Mnie przez ostatnie cykle w ogóle piersi nie bolały. Ale wracając do wcześniejszych cykli to bolały mnie od 14dc i do momentu pojawienia się krwawienia (nie ważne czy cykl był 30 czy 80 dniowy). A przy pierwszej ciąży to było tak, że piersi bolały jak zwykle tyle, że nagle zrobiły się większe i od razu rozstępy, wg OM rozstępy pojawiły się już w 6tc.
To szybko ja po dwuch ciążach , nie mam ani jednego rozstępu widocznie nie mam skłonności ...mało tyje ..

reklama
Cześć dziewczyny mam nadzieję że będę mogła do was dołączyć i nie pogonocie mie stąd [emoji23],kilka słów o sobie , lat 34 , mama 15 latki [emoji6],z mężem staramy się od 3 cykli i puki co @ przyszła,smutno na serduszku ale głowa do góry nie poddajemy się działamy dalej [emoji4],pozdrawiam wszystkie dziewczyny i trzymam kciuki za te upragnione dwie kreseczki[emoji6][emoji106]

Do góry