Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam zrobiony ovitrelle w 19 dniu cyklu test ciążowy oraz beta pt wyszła negatywnie. Z drugiej strony sama decydować o odstawieniu leków sama już głupieje.A testy ciążowe Ci nie wychodzą ?
Mnie bolały. Ale tak samo bolały przed okresem. Więc u mnie ból piersi to nie był żaden objawHej dziewczyny ile przed okresem lub ciąża bolały was piersi zwiastujące bardziej ciążę i już okres . Ja tydzień testuje ..
A mnie wlasnie przed okresem nie bolą a wciazy jak byłam ostatnio w maju to mnie bolały nie tak bardzo ale trochę i to zwiastowało ciążę ..Ale na razie nie czuje żeby mnie jakoś bolały ...mam nadzieję że jeszcze zabolaMnie bolały. Ale tak samo bolały przed okresem. Więc u mnie ból piersi to nie był żaden objaw
W każdej ciąży mogą być inne objawy to moja druga ciąża i inaczej było teraz i inaczej w ciąży z synemA mnie wlasnie przed okresem nie bolą a wciazy jak byłam ostatnio w maju to mnie bolały nie tak bardzo ale trochę i to zwiastowało ciążę ..Ale na razie nie czuje żeby mnie jakoś bolały ...mam nadzieję że jeszcze zabola
Mnie przez ostatnie cykle w ogóle piersi nie bolały. Ale wracając do wcześniejszych cykli to bolały mnie od 14dc i do momentu pojawienia się krwawienia (nie ważne czy cykl był 30 czy 80 dniowy). A przy pierwszej ciąży to było tak, że piersi bolały jak zwykle tyle, że nagle zrobiły się większe i od razu rozstępy, wg OM rozstępy pojawiły się już w 6tc.A mnie wlasnie przed okresem nie bolą a wciazy jak byłam ostatnio w maju to mnie bolały nie tak bardzo ale trochę i to zwiastowało ciążę ..Ale na razie nie czuje żeby mnie jakoś bolały ...mam nadzieję że jeszcze zabola
To moja by była czwarta ale u mojej dwujki nie pamiętam jak było ...)W każdej ciąży mogą być inne objawy to moja druga ciąża i inaczej było teraz i inaczej w ciąży z synem
To szybko ja po dwuch ciążach , nie mam ani jednego rozstępu widocznie nie mam skłonności ...mało tyje ..Mnie przez ostatnie cykle w ogóle piersi nie bolały. Ale wracając do wcześniejszych cykli to bolały mnie od 14dc i do momentu pojawienia się krwawienia (nie ważne czy cykl był 30 czy 80 dniowy). A przy pierwszej ciąży to było tak, że piersi bolały jak zwykle tyle, że nagle zrobiły się większe i od razu rozstępy, wg OM rozstępy pojawiły się już w 6tc.