reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No pewnie, że jest za wysoka. :) I powinnam to koniecznie skonsultować z lekarzem. :) Jak miałam TSH 2,36 to też super, norma przecież a jednak dla mnie za wysoki wynik. :)
Szczególnie, że odczuwasz objawy za wysokiej prolaktyny, ja też miałam teoretycznie nie znacznie podwyższoną prolaktynę, a czułam się fatalnie ból piersi, rozregulowane cykle, plamienia, a wydawało by się, że to nie możliwe, po Bromergonie wszystko minęło

Hej dziewczyny ja miałam dzisiaj dostać okres ale nadal go brak chociaż cały dzień mnie pobolewa brzuch a test robiłam i negatywny niestety co prawda o tej godzinie ale jakby chyba była ciąża to byłaby blada chociaż kreska co myślicie ?
A z jaką czułością robiłaś ? Zwykły miał prawo nie wyjść w terminie @, super czuły 10 myślę, że blada kreskę by pokazał jeśli to ciąża

Szczególnie, że odczuwasz objawy za wysokiej prolaktyny, ja też miałam teoretycznie nie znacznie podwyższoną prolaktynę, a czułam się fatalnie ból piersi, rozregulowane cykle, plamienia, a wydawało by się, że to nie możliwe, po Bromergonie wszystko minęło
Ja cały czas miałam wszystko idealnie teraz w tym cyklu zanik miesiączki, obrzęk i ból piersi, gruczoły mongomeryego, pani doktor nawet dała mi do zrozumienia, że te moje bóle głowy nie są takie o tylko też mogą być od tego, ogólnie złe samopoczucie, jakaś dziwna depresja, wszystko jakby PMS. Ale serio nagle teraz w tym cyklu... A zapowiadało się, że to będzie normalny cykl.

Ja cały czas miałam wszystko idealnie teraz w tym cyklu zanik miesiączki, obrzęk i ból piersi, gruczoły mongomeryego, pani doktor nawet dała mi do zrozumienia, że te moje bóle głowy nie są takie o tylko też mogą być od tego, ogólnie złe samopoczucie, jakaś dziwna depresja, wszystko jakby PMS. Ale serio nagle teraz w tym cyklu... A zapowiadało się, że to będzie normalny cykl.
Czasami organizm płata nam figle, widzisz ja zawsze miałam późne owulację około 18-20 dc a teraz w 11 ;) ja w czerwcu też nie dostałam @ brałam luteinę od 15 dc w 21 dc dostałam plamien trwały jakieś 4-5 dni a @ w terminie nie było ciąży brak, poszłam do lekarza dostałam duphaston i dopiero po nim po 5 dniach od odstawienia @

Ja miałam to samo ;o też bóle jajnika krótko po poronieniu, tak mnie bolało, nie mogłam leżeć na prawej stronie ( ból prawego jajnika) już myślałam, że torbiel albo właśnie owu i pojawił się śluz kremowy, też miałam uczucie mokrości ;o i u mnie pojawiła się wtedy pierwsza @. Więc u mnie to chyba był zwiastun @. Chwilę po poronieniu, jakieś 2 tyg po właśnie. Może u Ciebie to będzie owulacja, podobno po poronieniu można zajść szybciej w ciążę ale tak tylko mówią [emoji16] Oby u Ciebie to była owulacja! Ps. Też byłam z tym u gin i też było w porządku
To dobrze zrozumiałam, że dostałaś @ po 2 tygodniach? Od pierwszego krwawienia poronnego? Czytałam że 2 tyg po jak się krwawi to nadal odchody a nie miesiączka. Podobno owulacjca może (Ale nie musi) wystąpić 2-4tyg od zakończenia krwawienia a 2 tyg później pierwsza miesiączka po poronieniu. Tj powinna wystąpić 4-6 tyg po poronieniu.
Aczkolwiek ja dostałam swoją po 3 tygodniach, kiedy poronilam 2 lata temu. Widc chyba roznie bywa.
Przlemae zła passę dziewczynki i trzymam za wzyztskie mocno kciuki ja dziś 4 dni przed @ 10dpo nie utrzymałam silnej woli ale zobaczyłam to co chciałam, byle teraz było wszystko dobrze do 3 razy sztuka
Piękne, hrayptuluje i życzę spokojnych miesięcy [emoji4]

reklama
To dobrze zrozumiałam, że dostałaś @ po 2 tygodniach? Od pierwszego krwawienia poronnego? Czytałam że 2 tyg po jak się krwawi to nadal odchody a nie miesiączka. Podobno owulacjca może (Ale nie musi) wystąpić 2-4tyg od zakończenia krwawienia a 2 tyg później pierwsza miesiączka po poronieniu. Tj powinna wystąpić 4-6 tyg po poronieniu.
Aczkolwiek ja dostałam swoją po 3 tygodniach, kiedy poronilam 2 lata temu. Widc chyba roznie bywa. Piękne, hrayptuluje i życzę spokojnych miesięcy [emoji4]
Tak po 2 tyg. To ja nie wiem co jest wtedy ;/ Bo w sumie dalej mnie boli, ale już nie krwawię, boli mnie sam jajnik [emoji21]

Do góry